Powered By Blogger

onsdag 24 april 2019

Fuck DisneyDet känns som om producenterna i Hollywood och Disney skulle göra vad som helst för pengar, till och med bada i bajset ur en omkullvält bajamaja.
Av alla dessa remakes Disney har gjort så har ingen enligt mig varit bra utan bara horribelt dåliga. Om man t ex ska göra en musikalfilm som "Skönheten och odjuret" så kan man ju i alla fall ta någon till huvudrollen som kan sjunga (så de inte behöver försöka dölja alla falska toner med autotune så som de gjorde med Emma Watson).
Tim Burton har ju gjort "Dumbo" nu, men även den känns som något jag skarpt kommer ogilla (Räcker det inte med att den karln redan har förstört både "Kalle och chokladfabriken" och "Alice i Underlandet).
Den nya "Lejonkungen" och "Alladin" känns också totalt ointressant. Ser ingen tjusning att göra exakt samma film två gånger.
Det jag gillar med de äldre Disney-filmerna är att de då verkligen försökte göra någpt eget av de historierna, hur t ex Shakespeares "Hamlet" förflyttades till en lejonflock.

Dessutom så var karaktärerna i de gamla klassiskt animerade mycket per personliga och karismatiska än deras motparter i remakesdyngan. Kolla t ex på "Sköheten och odjuret" där alla alla "möbler och saker" (som t ex Miss Potts och Lumiere) i slottet var hur mycket personlighet som helst. Men i de nya är all personlighet borta och de visar inte ett skit av hur de känner/tänker då de inte längre hade några ansiktsuttryck alls.
Lika om man kollar trailern till den nya "Lejonkungen" och jämför med den gamla animerade filmen. I den animerade hade de alla ansiktsuttryck och det behövdes oftast inte ens nåon dialog för att visa hur de kännde/tänkte vilket de inte gör alls i den nyas trailer.

Dessa remakes och att göra exakt samma film igen är inget annat än ett sinnesjukt slött cashgrab där de gör en karbonkopia på originalet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar