Powered By Blogger

måndag 2 november 2009

Morbror Joel

Igår blev jag morbror.
Syrran födde en pojke igår som tydligen ska heta Stig i andranamn (vår farsa heter det) men de har tydligen inte bestämt tilltalsnamn än. Jag tycker att han ska heta Elvis men det var tydligen inte särskilt populärt. Nåja bara de inte döper han till Ludvig eller något annat fjantnamn efter någon gammal monark.

Däremot kommer ungen nog bli schizofren när det gäller ishockey. Pappa den nöten håller på Timrå och kommer förmodligen därför köpa något sådant till honom (är det inte keps eller tröja, så blir det någon annan souvenir med deras tryck på). Min brorsa är Modoit och kommer förmodligen därför köpa något sådant till lillgrabben. Blir nog inte så jättepopulärt hos syrrans kille Pea, som håller på Djurgården.
Själv kommer jag nog köpa ungen ett gosedjur, förmodligen en tiger (jag är ju Brynäsare).

Däremot så har jag och brorsan redan köpt en present till pojken, ett sådan där babybody med tryck av Judas Priest (omslaget från deras platta "Screaming For Vengeance"). För det har Pea önskat åt ungen, antar att det är för att inte syrran ska köpa babyn en babybody med tryck av något av hennes skitmusik (sådan där äcklig dynga som Lars Winnerbäck eller Kent). Bara på grund av det så man säker ge sig fan på att ungjäveln varken blir hårdrockare eller indiepoppare, utan hip hopare eller techno-tönt istället :(

1 kommentar: