Powered By Blogger

fredag 10 augusti 2012

Wrestlingpalatset


Ikväll är det återigen dags för Wrestlingpalatset i Malmö:

► Clownen Eddie Vega vs. Le Mime
Mimaren är på blixtvisit i Malmö från Paris. Självklart vill han "hälsa på" sin ärkerival Clownen. Förra matchen mellan de tu skadades clownen svårt av den luftstol som träffade honom i huvudet (för att inte tala om vaniljpajen han fick i ögat som sved i veckor!). Denna gången vill Mimaren tysta clownen för gott. Förbered dig på en match som kommer att bli både våldsam och rolig.

► Anderson vs. DoppelGangster - den gode tvillingen
Let's face it, Anderson är en feg jävla fuskare. Men faktum kvarstår: han har faktiskt vunnit och försvarat sin titel som svensk mästare i wrestling med ärliga medel. Men kommer han kunna behålla mästarbältet? Denna gång utmanas han av den gode DoppelGangstern. Den gode kallas han numera sedan tag teamet, bestående av två tvillingar, splittrades under förra galan.

► Jenny Sjödin vs. Mischka
Unga Mischka sökte in till wrestlingutbildningen i Malmö för bara något år sedan. Bland många sökande stod hon ut - inte för att hon var störst - men för att den ettriga lilla tjejen vägrade ge upp. Detta är hennes debutmatch! Hon möter veteranen Jenny Sjödin som blivit utsedd till 7:e bästa kvinnliga wrestler - i världen.

► Demolition Davis (DE) vs. Conny Mejsel
Conny Mejsel har tre rävar bakom varje öra, en anakonda i brallan och nävar av stål. När han nu för första gången går en match i Malmö kommer han att möta det 180 kilo tunga monstret Demolition Davis. Vi får väl se om herr Mejsel vågar sig tillbaka...

► Bad Buddha + Scandinavian Shiva vs. Kool Krede + Big D (DK)
Det andliga radarparet Bad Buddha och Shiva är tillbaka på Wrestlingpalatset. Denna gång kommer de att möta de duktiga (men usch så fulspelande) danska wrestlarna Kool Krede och Big D i en tag team match.

► Big Machine vs. Chaos (DK)
Råstyrka vs. råstyrka! Den nyblivne europamästaren Chaos möter den betydligt yngre (och mindre erfarne...) Big Machine. Ingen av dem drar sig för att fuska eller att sparka på den som redan ligger. Hur ska det här gå?

► Michael Fynne (DK) vs. FVN (DK)
Två danska tonåringar kommer på besök! Både är unga, men redan mycket skickliga. Velkommen lille danskerne!

Fan vad jag önskar att jag var i Malmö nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar