Powered By Blogger

torsdag 2 augusti 2012

Skurkar som hör hemma bakom galler

Biljett nu har som affärsidé att sälja biljetter som de inte har. Det är illa att sälja biljetter till överpris, ännu mer illa att sälja biljetter som man inte har till överpris
Nåja. kan de kan jag. Jag har ingen bil, någon som vill köpa den?

"Vår personal trivs bra. Nu efter Springsteen-konserterna jobbar de hela nätterna och vill upprätthålla vår heder på marknaden."
Heder?! Snälla, ni har aldrig haft någon heder!

Att ett företag får ha som affärside att köpa upp biljetter och sedan sälja de dyrare än de redan sjuka priserna på konserter och olika evenemang är vidirigt.
 De asen köper upp "våra" biljetter... Man går in på ticnet för att försöka fixa en biljett och då är de slut, men man kan istället köpa biljetter från ett annat företag för dubbla priser... är det rimligt? Hade inte dom satt detta i systemet hade biljetter funnits kvar att köpa. Det är som om Ica skulle köpa sitt kött på Coop, tömma Coops köttdisk helt och sedan säljer det själva 50% dyrare.

Skandal att denna as gick fri. Han och hans anhang hör hemma bakom galler. Må dessa lurendrejare hamna i fängelse och där bli tvingade att plocka upp tvålen i duschen.


Gör som t ex Danmark och många andra länder. inför en lag om att man inte få sälja en biljet till högre pris än det som står på den så vi slipper detta i framtiden.

1 kommentar:

  1. Håller med dig helt och hållet.

    Att folk ska få tillbaka pengarna för biljetterna är en skitsak då jag antar att Biljett Nu inte betalar resor, hotellrum/boenden, uttagen ledighet för at åka på konserter etc.

    SvaraRadera