Powered By Blogger

lördag 11 augusti 2012

I de blindas rike är den enögde kung

Det är skillnad på folk och folk. Har inget emot att de har höga löner, men om de missköter arbetet och får sparken ska de för fan inte få ett öre mer.

- "Man måste kunna rekrytera kompetenta personer till sådana här jobb. Då måste man erbjuda goda villkor. Annars får vi inte en bra förvaltning". 
 Är man kompetent när man får sparken? Knappast! Låt Lugnet plocka skräp längs E4:an eller skicka ut henne i skogen som bärplockare! Fast jag antar att hon hade kollapsat av utmattning efter en kvarts kroppsarbete. De är ju fantastiska på att hitta på anledningar till varför det är så synd om just dem så att de bara måste få några miljoner i tröst för att de har misskött sitt jobb. De har ju vant sig med en dyr livstil och hög lön, så hur skulle det se ut om de skulle bli tvingade att gå till arbetsförmedlingen som vanliga äckliga dödliga. Stackars Lugnet och övriga generaldirektörer som inte gör rätt för sig, de har det ju sååå svårt och hemskt (obs, viss ironi) ......
Nej, det är fan vidrigt att de som missköter sig så här får lön i tre extra år. Folk som Lugnet borde istället inte få en enda krona utan bli tvingade att ställa sig i kö på arbetsförmedlingen som alla andra arbetslösa och där bli tvingade att gå deras förnedrande vuxendagis-kurser hos MIROI.

Om jag som vanlig knegare hade gjort detsamma hade jag först fått kicken direkt, blivit återbetalningsskyldig och eventuellt även fått fängelse, trolöshet mot huvudman. Men naturligtvis kommer de aldrig att fälla henne för brott för det funkar inte så. Och då det "enbart" rör sig om skattepengar så kommer det förmodligen inte ens att utredas ordentligt. Men Lugnet är absolut inte den första och garanterat inte heller den sista som kommer göra så här och komma undan med det.

Unna sig lyx kan folk absolut få göra precis hur mycket de vill, men då kan de helst betala för det med egna pengar. Humorn i att välja Grand Hotell för att det inte fanns en billigare lokal är bisarr.
428 225 kronor är inte en fest man unnar sig och specielt inte när det inte är ens egna egna pengar

Istället för att skicka de till "elefantkyrkogården" borde man låsa in de asen i en blästringsbur och sedan när de är riktigt skinnflådda låta alla som blivit tvingade till Fas3 pissa på dem.


Jävla system!!!! Sparka dem utan lön, de har de råd med!!!


"Har ni observerat den nya månen som vi har fått i vår galax?
Förutom den vanliga månen har vi nu också förmånen.
Men förmånen kan inte alla människor se.
Bara vissa gynnade. Som befinner sig på en helt annan planet.
Planeten Bonus."2 kommentarer:

  1. Lugnet är centerpartist, och sådana håller varandra om ryggen i alla väder.

    SvaraRadera