Powered By Blogger

söndag 14 februari 2010

Valentine-whores

Jaha, det är alltså alla hjärtans dag idag. FY FAN!!!

Denna dag är inget annat än ett hån mot alla ensamma människor.
Det finns otroligt många ensamma människor ute i denna kyliga värld, människor som varken har familj, släkt eller en egen partner att parasitera på.

Nej förresten! Denna dag är inte bara ett hån mot de ensamma, utan även de som har någon att dela denna skitdag med.
Älska bör man ju för fan göra alla dagar på året, det behövs ingen speciell jävla dag för det. Ta hand om varandra ska man väl göra oavsett vilket datum det är.
Det är riktigt vidrigt att folk behöver en sådan här dag för att kunna övertyga varandra om att de kan stå ut med varandra en stund till.

Sedan att kapitalisterna tjänar storkovan på alla dessa jävla kommersiella jippon är ju ingen höjdare direkt heller. Det är fan i mig rätt sunkiga värderingar man stödjer genom att delta i hypen kring alla denna skit!
Det vore kanske när jag tänker efter ännu bättre att avskaffa pengahysterin, då kanske folk har tid att visa att de tycker om varandra utan att ha en speciell dag för det (Det finns en anledning till att thanksgiving inte är så jättepopulärt hos affärerna i USA, de kan inte tjäna en snuskigt massa pengar på den).

Antar att den finns (förrutom för att affärerna ska kunna sälja mer blommor och godis) för att vilseledda små tonåringar ska kunna mäta populariteten i antalet rosor som skickats till dem på deras högstadie/gymnasie, ju fler beundrare desto populärare :(


Ska kärleken begränsas till enda dag? FY FAN!!!!

Den här jävla dagen är inget annat än ett hån mot hela mänskligheten!!!

2 kommentarer:

  1. Jag håller med. Alla fjärtans dag är endast ett jävla skämt. Jag behöver ingen jävla alla hjärtans dag för att visa att jag älskar någon!

    SvaraRadera
  2. Du har rätt, jag kan heller inte se någon som helst tjusning i ett sådant skämt till dag.

    SvaraRadera