Powered By Blogger

tisdag 13 mars 2012

Sexistiska seperatister

Om en månad, 13-15 april. är det återigen dags för Umeå feministifestival. En "feministisk" festival där kvinnor, barn och transpersoner är välkomna, män är dock portade då idioterna bakom denna tillställning är sexister.
Däremot verkar de ha svårt att bestämma sig då män är förbjudna men inte transpersoner. Om nu någon som t ex är född vit kvinna, men kallar sig transperson och ser sig som en man och dras till kvinnor så borde ju även denna person vara portad om nu vita heterosexuella män är det då den personen då identifierar sig som en vit heterosexuell man.

Jag har tidigare skrivit om detta skämt till tillställning vilket går att läsa här. Jag vill uppmana alla feminister att bojkotta Umeå sexistfestival.

Idiotitiska sexistdrägg. Det är som att starta en antirasistfestival men förbjuda vissa etniska grupper att komma. Skulle någon ta en antirasistfestival seriöst om t ex inte kurder eller somalier inte vore välkomna? I don´t think so!

2 kommentarer:

  1. Idioter! Hur skulle det kunna vara ett slag för jämnställdheten att stänga ut folk på grund av deras kön

    Som sagt, vilka jävla idioter!

    / Elin

    SvaraRadera
  2. Har fått höra att de nu tydligen har ändrat sig då de för första gången tänker låta även män vara välkomna. Undrar om de har bytt arrangörerna

    SvaraRadera