Powered By Blogger

måndag 22 oktober 2012

När politiker snubblar är det vi som bryter nacken



Det är tydligen synd om Centerpartiets stolpskott till partiledare Annie Lööf

VAD DÅ SYND OM??? Blir så jävla trött på vissa politikerbroilers. Slickar man folk i röven så blir man skitig runt käften och sedan spelar det ingen roll hur mycket man ler, för skiten syns ändå! Det är inte synd om henne för fem öre! Sparka henne utan fallskärmar och tvinga henne sedan att gå på förnedrande kurser hos giriga jobbcoachningsföretag som MIROI!

Eller nej! Låt henne sitta kvar så åker de ur vid nästa val! Heja Annie friskt humör! :-)

Ska man kunna sätta sig som näringsminister när man är under 30, aldrig haft ett riktigt jobb eller haft eget företag? Det är ett allvarligt systemfel när en klåpare som Lööf blir näringsminister. Om man ser det som att hon fyller ministerkvoten för ungdomar och kvinnor då spelar man identitetspolitiken ett jävligt elakt spratt.
Eller nej.... ....Ett normalt tillstånd för att vara politiker verkar ju vara att sakna kompetens så i det fallet lever hon upp till normen med bravur. Det är väl bara Expressen och Aftonbladets skribenter som kan matcha riksdagsledamöterna i kompetentbrist.

Dessutom alltid samma skitsnack om att hon får utstå mer spott och spe än manliga politiker för att hon är ung kvinna!
- "Vi har sett detta förut, särskilt när det gäller kvinnor"
Den mediebevakning Lööf har råkat ut för är ju bara en sval sommarbris jämfört med stormen som t ex Håkan Juholt råkade ut för. Lööf hasplar ju ur sig dumheter och floskler i parti och minut, det vore märkligt om hon inte fick kritik för dom.
Men det var alltså kanske därför som t ex Håkan Juholt fick sådan kritik och blev tvungen att avgå.... ....Han är såklart en ung kvinna!   STOPPA PRESSARNA!!!! JUHOLT ÄR EN KVINNA!!!!

1 kommentar:

  1. Terrence and Phil28 oktober 2012 16:57

    Jag tycker att hon är extremt otydlig och att det forsar floskler ur henne, inte svarar på något och att hon har ett påklistrat leende som jag tycker är oäkta. Det är något som känns direkt opålitligt med någon som har ett ständigt leende oavsett. Detta tycker jag om många och det med leendet gäller alla.

    Angående Juholt så togs till och med hans mustasch upp i media som något negativt och inte var det några snyftare i tidningarna om att han drabbades för att han var en man med makt. Och där har du någon som definitivt drabbades för att han var en man! Ylva Johansson t o m tyckte hans mustasch var obehaglig för att den var ett manligt attribut! Har du hört eller läst någon manlig politiker påstå att någon kvinnlig politikers bröst är obehagliga för att de är ett kvinnligt attribut?

    SvaraRadera