Powered By Blogger

lördag 13 oktober 2012

EU får fredspriset..... .....WTF!!!


Hur i helvete tänker de?!!!!
Har de ens tänkt över huvudtaget?


Vilka har fått priset de senaste åren: En president vars land har ockuperat två länder de är i krig med, en föredetta vicepresident som pratar om att man ska ta hand om miljön samtidigt som han åker privatjet, en afrikansk president som vill förbjuda homosexualitet.

Och nu detta! Jisses

Men det konstigaste de senaste åren måste ju ändå vara när de gav det till Obama, karln fick ju priset för något han hade lovat att göra men inte gjort än. Ärligt talat verkade han till och med lite irriterad över det själv, hade ju suttit snyggare att få när han faktiskt lyckats göra det han lovat. Sen finns det väl ett helt gäng krigare som fått priset just för att de slutat, försökt sluta eller fått någon annat att sluta med det. Lite som i Simpsons när Homer ger Bart pengar för att han är så duktig som slutat röka, innan han hann börja

EU-länder har dessutom bedrivit omfattande krig under hela organisationens historia (t ex Frankrike i Indokina och Algeriet och Storbritannien i Irak och mot Jugoslavien). Samtidigt har16 000 flyktingar dött vid unionens gränser i ett lågintensivt krig.

Jag ska också starta krig och sluta i tid.... ....Eller nej! Jag ska bli diktator och avrätta alla oliktänkande i landet. Sedan ska jag lova att sluta och då få Nobels fredspris. Men så fort jag har fått priset kommer jag fortsätta som vanligt och räcka ut tungan till nobelkommitén och ropa "APRIL APRIL!"

Säga vad man vill om Norska Nobelkommittén, men att dela ut fredspriser till vem som helst.... ....det kan dem! Norska Nobelkommitén gör själ för varenda "Norgehistoria" som idiotförklarar norrmän.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar