Powered By Blogger

torsdag 25 oktober 2012

Tvi tvi tvi


Rojalistbröllop i sommartvi tvi tvi! 


Prinsessans kille har friat och prinsessan har meddelat genom tv-rutan att de har förlovat sig. Hovet bekräftar! Hennes majestät drottningen har gett sitt godkännande! Statsministern har gett sitt godkännande!


Hans Majestät konungen hälsar til alla kära örebroare! Hurra!!!! Rojalistbröllop till sommaren! Allt ska firas med champagne, flamberade ripstjärtar och gåsleverspaté! Och detta ska ältas i evigheter!

Kungafamiljen kämpar som vanligt hårt för att berättiga sin existens och ju hårdare de kämpar desto tydligare blir deras asburda situation. De påstår ju t ex rätt ofta att de är trötta på skvallerpressen, men vad fan skulle de vara utan skvallerpressen? Skvallret är ju det enda som ger denna inavlade rojalistfamilj ett existensberättigande. Det och och våra skattepengar, som de investerar i.... .... Ja i vad?!
Tänker de  lägga minsta lilla krona från oss skattebetalare på detta så får de ge fan i att gänga sig, för Sverige har inte råd! Det är kris. Fråga alla de som blir sparkade på Volvo i Säffle precis innan jul, om de vill va med och betala för ett sådant överklassjippo!

Kung Carl Gustaf verkar ha ett eget migrationsverk. Hörru knugen, hjälp folk i nöd istället för att importera överklassparasiter (ska denna broiler också ha apanage?) Vill inte Madeleine komma hem och vinka åt dem som är intresserade så säg bort det kungliga apanage (det gäller även alla pengar från knugens ficka)t!!! Madde kan ta och avsäga sig prinsesstiteln och låta hennes blivande karl försörja henne istället för oss skattebetalare.
Visst, det är gulligt när folk är kära, men vem fan bryr sig?! Det är pinsamt att så fort någon av våra så kallade kungliga öppnar käften så blir man stum av förundran över hur få hjärnceller de verka ha innanför pannbenet. Tihi.
Finansvalpar, fd b-kändisar från dokusåpor och gyminstruktörer. De kan väl tjäna sina egna pengar som alla andra?

Nåja, kvällstidningarna har ju nu nått att skriva om i alla fall. Johan T Lindwall har nog ett praktstånd just nu  med tanke på vilka möjligheter detta ger honom att kunna skriva ännu mera skit. Nu kan kvällspressen återigen tävla i vilka som kan skriva mest om det stundande bröllopet och resten av året kan mer eller mindre bestå av ickenyheter och riktigt låg journalistik om vilken brudklänning som gäller etc.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar