Powered By Blogger

tisdag 20 november 2012

Sånt gnäll

Sångaren Chris Brown har tydligen spelat i globen. Han är, förrutom att vara en världsberömd sångare, känd för att ha misshandlat och dödshotat sitt ex Rihanna för tre år sedan. Många vill att man ska bojkotta honom helt på grund av detta och är arga för att t ex flera tidningar valt att recensera konserten (vad jag har hört var det en rätt medioker spelning som fick rätt usla recensioner).
Jag har förvisso personligen inte något övers för Chris Browns dåliga musik, men jag tycker det är för jävla larvigt att så fort någon känd person visar sig inte vara ett helgon ska ska man bannemig bojkotta vad de presterar i yrkeslivet. Jag skiter fullständigt i en artist är knarkare, pedofil, kvinnomisshandlare, mördare eller har gått mot röd gubbe, är musiken bra så är det det ändå. Bara för att en person är kriminell eller en jävla skitapa som person så betyder det inte vad personen gör yrkesmässigt blir dåligt för det.


Några exempel:
 * Michael Jackson hade otaliga anklagelser om pedofili och övergrepp (om han var skyldig eller ej är en annan femma) men han var ändå en bra dansare, artist och underhållare.
 * Tiger Woods visade sig vara rätt duktig på att bedra sin fru, men han är ju ändå en avvärldens bästa golfspelare.
 * Mel Gibson spöade frugan och har även tydligen hävt ur sig jävligt rasistiska saker om vissa folkgrupper, men karln är ändå en förjävla bra skådespelare och regissör.
 * Sean Connery slog tydligen sin förra fru, men det gör ju inte "Goldfinger" och de anda gamla James Bond-filmerna med honom i huvudrollen sämre för det.
 * John Lennon sket i sin äldste son men the Beatles gjorde ändå jävligt bra skivor.
 * Enid Blyton (hon skrev "Vi fem"-böckerna) höll sina barn inlåsta och var enligt yngsta dotten arrogant, kylig, manipulativ, pretentiöst och totalt självcentrerad. Det gör inte henne till en sämre författare för det.
 * Phil Spector mördade en person, men karln är likförbannat ett musikaliskt geni och står bakom jävligt många fantastiska låtar.
..................OVER AND OUT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar