Powered By Blogger

lördag 26 januari 2013

På hästfronten inget nytt...... :P

Jag sitter just nu och läser aftonblaskan på deras hemsida (nya som gamla nyheter)Instagram har tydligen börjat kasta ut barn då de har en åldersgräns på 13 år. Helt rätt enligt mig fast de borde ta bort kontona helt, men logiska lösningar verkar inte vara deras starkaste sida. Fast de verkar inte vara ensamma om att ha en bristande logik. Föräldrar och barn är upprörda över att inte barn får vara med och leka på sajter med åldersgräns

 -  "Vi vet att det är en 13-årsgräns, men ålder är bara en siffra. Du kan vara fullt mogen att hantera sådant här som 12-åring, och omogen när du är 14."

Hm, om man som minderårig anser sig vara mogen som en myndig person så borde väl de väl med den logiken även få supa på krogen (Undrar om det var så Gary Glitter, R Kelly och Roman Polanski resonerade).Statistföreningen är kränkta och upprörda över ett skämt Babben Larsson drog på Guldbaggegalan. Jag förstår dem. Det är inne att vara kränkt numera. Jag tycker att alla ska vara kränkta, det är en mänsklig rättighet att bli jättekränkt. Och blir någon inte kränkt så blir jag kränkt över att de inte blir kränkta. Alla har rätten och skyldigheten att bli kränkta. Alla måste blir kränkta, bara ni inte blir mer kränkta än mig för då blir jag kränkt av det också.


Dessutom så har Gladiatorerna börjat sändas igen.
Anala steroider är tydligen jätteskoj! Musklerna blir större, pitten och kulorna mindre och tankeförmågan försvinner totalt.Over and out!

1 kommentar:

  1. Läsvärd blogg! Ska definitivt fortsätta läsa den.

    Hej från en rebellisk och hatisk tonåring som är besatt av dödsmetall :)

    SvaraRadera