Powered By Blogger

söndag 7 april 2013

Hanna Fahlos

Fitta!
Ännu en fitta!

Hanna Fahl (könsfixerad musikskribent som tycker det är jätteviktigt att rösta på de med rätt kön i melodifestivalen) har återigen visat så vara sjukligt fixerad vid könsorgan. Nu tycker hon att monstren i skräck och science fiction-filmer för ofta liknar fittor.
"Egentligen är det inte bara i skräckgenren som man slentrianmässigt plockar fram en snippa ur bakfickan så snart Ondskan med stort O ska skildras. Det förekommer i alla möjliga typer av film. Peter Jackson valde till exempel att visualisera ondskans epicentrum Saurons öga som en gigantisk svävande eldsvagina i ”Sagan om ringen”. Sarlaccens fiffiformade och köttfärgade ökenhåla i ”Star wars: Jedins återkomst” sväljer Boba Fett hel, och sandormarna i ”Dune” ser ut som snippor med huggtänder"

Öh, va?! I "Sagan om ringen" ser jag snarare ett reptil-öga (onda ögon i fantasy/science fiction-filmer har alltid tenderat att ha reptilegenskaper) och i "Jedins återkomst" ser jag en mun på ett monster.
Man får ha riktigt mycket snuskfantasi om man ska se fittor överallt. Jag tycker hennes analyser är så världsfrånvända att man inte vet om hon är seriös eller skämtar. Hade de sett något som kunde liknas vid kukar hade de väl istället upprörts över det och skrikit om att de blir påtvingade patriarkatiskt förtryck som hatar alla kvinnor.

Jag tycker att de även ska uppröras över det gamla barnprogrammet Björnes magasin istället. Björnes pepparkaksätande kan de likna vid en fixering av oralsex. Snigel (ett djur som producerar sekret) kan liknas vid en fallossymbol som vill spruta sin snuskiga sperma överallt på alla oskyldiga kvinnor, för att inte tala om den där käpphästen.
Sedan kan radikalfeministerna skrika att Jörgen Lantz (den först som spelade Björne en gång i tiden) är ett gubbslem och kräva offentlig kastrering och att alla medverkande ska arkebuseras medan Snigel, Hugo och Blanka ska brännas på bål.

Hanna Fahl påminner lite om Robert Gustafssons surgubbe i "I manegen med Glenn Killing" som såg snusk överallt i bland annat Astrid Lindgrens barnböcker och om han inte hitttade något så skrev han dit det själv med krita för att ha något att uppröras över.

2 kommentarer:

  1. Man kan ha på sig sina genusglasögon var än man är.

    http://malteroxxx.wordpress.com/2012/10/26/genusanalys-av-en-bevakad-jarnvagsovergang/

    SvaraRadera
  2. Haha, hon verkar ju ha hängt upp sig helt klart. Fixerad! Finns kanske hjälp att få.

    SvaraRadera