Powered By Blogger

tisdag 5 november 2019

Livets hårda skola bajsar på sig

Apotekarnes byter namn på sin årsmust till vintermust och är även tydliga med att det inte rör sig om julmusten som kommer finnas som vanligt.
Men likförbannat lyckas varenda tomte och troll som har gått livets hårda skola missförstå varpå de går fucking bananas.


Med andra ord: "Sverigevänner" upprörs alltså över något som inte ens är sant, fast det är ju liksom deras paradgren. Man upphör aldrig att förvånas och överaskas över de som har gått livets hårda skola har en så bristande läsförståelse?

- ""VA?! Får vi inte fira jul nu?!"
 -"Låt oss få behålla våra traditioner. Passar det inte så blunda."
- "Men det har väl gått för långt!! Julmust heter det och inget annat "
- "Våra traditioner utrotas! Snart får man väl inte hissa flaggan ens!! Jul är jul!!"
- " Ge fan i vår tradition!"
- "De dras hela tiden på svensk tradition skolor som inte ska ha Lucia och det ena med de andra så de är ju inte undra på man reagerar"
- "Jasså, men dom anser tydl. att dom inte förolämpar oss som firar denna helg och alltid har gjort."
- "Detta är Sverige och passar inte våra traditioner så behöver man inte vara här."
Och det bara i kommentarsfältet till en artikel på Aftonblaskans Facebooksida. Sök på ordet vintermust så får man se foliehattar gp fucking bananas och skrika om både systemkollaps, islamisering, halalöl, Greta Thunberg och vänsterkräk.

Jag skulle kunna skratta åt dessa kommentarer och inlägg, om det inte vore för det faktum att de som upprörs förmodligen har rösträtt. För den insikten får mig att istället att bara vilja dränka mig i närmaste vattenpöl.

Snart upprörs de väl för att eleverna inte sjunger nationalsången i skolan på julafton.
#julmust #vintermust

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar