Powered By Blogger

söndag 1 mars 2020

Hur kan någon ta Lamotte på allvar?

Joakim Lamotte dök tidigare i veckan upp i SVTs studio klädd i skyddsväst. Han hävdade att det var för att hade varit på ett annat ställe tidigare. Tänk er istället att Lamotte hade kommit direkt ifrån en balettuppvisning, då hade han i så fall stått i SVT studion klädd i baletttrikåer och tyllkjol.
Lamotte hävdade att det fanns en hotbild mot honom på stället där han hade varit tidigare. Samma karl skrev även ett offentligt avskedsbrev innan han skulle åka till en svensk stad då han hävdade att det fanns en hotbild mot honom där. Så gör inte ens journalister som ska in och rapportera i riktiga krigszoner i Afganistan och Syrien.
Hur fan kan någon ta den där jävla pajasen på allvar?

Lamotte är bara ute efter att fylla sina egna fickor genom att säga vad han tror idioter som är beredda att swisha pengar vill höra.
Jag minns gör några år sedan när Lamotte istället var radikalfeminist och självutnämnd kvinnorättskämpe som enligt egen utsago hade gjort mer för kvinnor än någon annan feminist någonsin hade gjort. Då skrev han istället debattartiklar om att han inte ville att män ska jobba på förskolor då han tog för givet att alla män som jobbar med barn är pedofiler. Han skrek även om att Alfons Åberg-böckerna var hemska och sexistiska då han tyckte det var jobbigt att hans dotter hade ställt frågor om kortfilmen "Alfons och Milla".
Han missade vid den tiden inte heller en chans att pissa på de SD-sympatisörer och andra som numera är de som föder honom . Karln svängde fort i sina åsikter, men jag antar att det var lättare att lura till sig pengar från högerextremister och rasister än ifrån vänsterfolk och feminister.

Lamotte är inget annat än en pajas som inte är värd att ta på allvar. Han har sällan källkritisk fakta utan tar oftast bara med egna åsikter, "gör dem till fakta" och med aggressiv framtoning vill få det att låta som det enda rätta. Hans enda egentliga motiv är att tjäna pengar; få människor att swisha honom eller anlita honom.
Det betyder att han kommer att säga och göra precis vad som helst i det syftet och aldrig kommer ta ansvar för något av den skit han skickar ut i världen när han eldar på nättrollen. Man gör bäst i att bara ignorera hans låtsasempatiska gnäll. Karln är en idiot och bör behandlas därefter.
En person som dessutom har den dåliga smaken att tigga pengar till sitt swisch-konto mitt under ett pågående terroristattentat förtjänar all skit och hån han kan få.

Fuck you Lamotte.!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar