Powered By Blogger

fredag 17 juli 2009

Jehovas, fy fan!

http://www.youtube.com/watch?v=JzIskiI2s2I

En sak som jag aldrig har varit någon direkt vän av är religion. Några av de jag avskyr mest av alla religiösa stollar är jehovas vittnen.
Så fort något äckligt jehovas vittne knackar på min dörr så ser jag rött och får behärska mig för att inte skälla ut dem efter noter. Förr så räckte det med att inte öppna dörren för att slippa dem (jag har titthål och av någon anledning så syns det direkt om det är något så kallat "vittne"). Men de senaste två gånger folk från den där förbaskade sekten har knackat på min dörr så har de när jag inte har öppnat stoppat ner sin propaganda/reklamdynga i brevinkastet. Att jag inte öppnar borde bara det vara tecken att jag inte är intresserad av deras förbannade sekt (båda gångerna har jag spelat musik med icke särskilt kristet budskap på hög volum). Senaste gången öppnade jag då dörren och räckte tillbaka skiten. Detta vittne var en ung kvinna (hon kan inte ha varit mycket över 20, sorgligt) och hon sade förvånat:
"Vadå, är du inte intresserad?". Jag svarade "Nej jag är inte intresserad av att gå med i någon sekt" varpå hon surt försökte intyga att jehovas vittnen absolut inte var någon sekt. Hjärntvättade människa!!!! Jo ni är (vad ni än säger själva) en jävla sjuk sekt!
Jag blev förresten lite smått rädd av denna tjejs röst. Hur i helvete kan en vuxen kvinna ha en röst som låter som fyra-åring? Det var läskigt, jag började tänka på något i stil med exorcisten-rullen men tyvärr kom inte någon Max Von Sydow till undsättning denna gång.

Jag vet inte hur många gånger jag har hamnat i gräl/diskussioner med dessa jävla jehovas. Det har alltid slutat med att de väldigt fort fått slut på argument för sin sak och då surt tassat iväg med svansen mellan benen.
Jag har helt enkelt inte mycket övers för sekter som vägrar ge blod ens till sina egna barn och som skyddar pedofiler och våldtäcksmän.

(Taget från Debatt i SVT för ett antal år sedan)
http://www.youtube.com/watch?v=P0nyYiQcbWM

http://www.youtube.com/watch?v=Y5FcfbdpuiA&feature=related

Jag känner några människor (och har även pratat med flera andra) som varit medlemmar tidigare, men som har gått ur vilket resulterat i att deras egna föräldrar, släktingar och vänner vägrat att ha något mer med de att göra utan betraktar de som döda.

Det finns en anledning till att man inte går till ett Jehovas Vittne om man vill diskutera deras tro, för de brukar till skillnad från de flesta andra religiösa grupper inte kunna ta en diskussion alls. Andra religioner har iallafall ofta ett intresse av att inte bete sig som idioter när folk är intresserade av dem.
De kan inte låta bli att citera strofer i bibeln (även fast det inte svarar ett skit på frågorna). Det är just det som är retoriken de hjärntvättade puckon som utgör Jehovas Vittnen alltid kör med. De kan tydligen inte uttrycka några egna åsikter - därför att allt auktoritärt tänkande redan har satts på pränt - i en bok som består av papper och trycksvärta.
 
Finns det en himmel och sådant pack som dessa kommer dit så tänker jag vara riktigt stygg så att jag inte hamnar där.

2 kommentarer:

  1. Så sant så sant! Har själv släktingar i den där förbannade sekten och de är som du säger helt hjärntvättade

    /Robert

    SvaraRadera
  2. Väl skrivet! Kristna högersekter är inte något som står högt i kurs, inte hos mig i alla fall.

    SvaraRadera