Powered By Blogger

lördag 21 januari 2012

Ännu en S-ledare ledd till slakt

Och där rök Juholt!



Så fort en sosse eller vänsterpolitker gör en blunder så startar media (bla Expressen och Aftonbladet) ett mediadrev och jagar dem som jägare på amfetamin (Mona Sahlin får fortfarande kängor från borgare om toblerone).
Men när moderaterna t ex historieförfalskar eller när deras utrikesminister misstänkts för att ha varit en del i ett maskineri som mördat mängder av människor så lägger sig media sig platt på mage (Tänk t ex vad bortgångne Unkels taxiresor tystades ned). Sedan gnälla på Juholt, det är till att kasta sten i ett glashus. 
Får se hur lång tid det tar för Aftonbladets Helin och Melin att leta fram en 20 år gammal obetald p-bot för Vänsterpartiets nuvarande partiledare så kan de starta ett mediedrev mot honom också.


Det fanns en anledning till att Reinfelt väntade så länge att möta Juholt i en debatt, av samma anledning föredrog de att kasta skit på honom istället för att ta en debatt och prata politik (Juholt är en väldigt bra retoriker och talare).

Att dessutom S-ledningen är så full av karriärskåta gamar som gärna hugger varandra i ryggen för att få styra skutan gör ju inte saken bättre.

3 kommentarer:

  1. Jag hoppas att nästa personförföljelse i så fall blir någon från högerblocket och då helst en moderat. Men det kommwer förmodligen knappast inträffa. De väntar nog in nästa S-ledare, de har ju lyckats med Sahlin och nu med Juholt.

    SvaraRadera
  2. Att alla verkligen talangfulla (tex Wallström) inte vill ta i partiledarposten ens med tång är ju ganska talande för vilket media-klimat det rör sig om (vilket jag tom själv bidragit med på min lilla skitblogg får jag ju erkänna). De har talang, de vill ha en karriär och vet att partiledare för sossarna i dagsläget är ett karriärsmässigt och politiskt självmord så det går med bestämda steg åt ett annat håll. EU, FN, ministerpost... vad som helst men inte partiledare. Ja, så upplever jag det iaf.

    SvaraRadera
  3. Vi har en statsminister vars fru sålde gemensamt ägda miljonegendomar till kompisar för vad möblerna i dessa egendomar var värda. Vi har en utrikesminister (som även är en fd statsminister) som har brott mot mänskligheten på sitt CV (Folkmord i Darfur provinsen i landet Sudan) och dessutom blev mycket rik på detta.
    Men de har ändå inte avgått för de har inte media jagat med blåslampa.

    SvaraRadera