Powered By Blogger

torsdag 10 april 2014

Kiss my ass!

Mina tonårsidoler Kiss har blivit invalda i Rock & Hall of Fame.
Men det är bara de fyra orginalmedlemmarna Paul Stanley, Gene Simmons, Ace Frehley och Peter Criss som har blivit invalda vilket betyder att att Kiss sex andra bandmedlemmar genom åren (tidigare medlemmar Eric Carr , Vinnie Vincent , Bruce Kulick , Mark St : John och nuvarande medlemmar Eric Singer och Tommy Thayer) inte blir invalda. På grund av RHOF vägrar att välja in alla medlemmar så har Gene Simmons och Paul Stanley sagt att de inte kommer uppträda på galan av respekt för de andra medlemmarna vilket retat upp RHOFs styrelse och deras vd Joel Peresman (även Peter Criss och Ace Frehley som med det inte heller kommer kunna uppträda där). Peresman försvarar RHOFs beslut att inte välja in alla alla bandmedlemmar med att säga att de andra medlemmarna inte har blivit invalda tillsammans med Kiss för att de inte skapade egna "sminkgimmicks och inte spelade sina egna låtar. Vilken jävla korkskalle!

Om Peresman står för det uttalandet så är det i så fall konstigt att inte Eric Carr och Vinnie Vincent inte också blev invalda då de två faktiskt också hade egna sminkgimmicks (Eric var "The Fox" och Vinnie var "The Warrior"). Varför ens fokusera så blint på sminket. De har väl för fan inte bara valt in Kiss för deras smink utan för deras musik, liveframträdanden och enorma avtryck på rockhistorien (få band har inspirerat så många att börja med musik, bl a många andra stora band som inte hade funnits utan Kiss).

Det hela är inget annat än ett jävla hyckleri av RHOF då många andra band genom åren har blivit invalda med alla bandmedlemmar, både "ersättare" och orginalmedlemmar. Alla Rolling Stones-medlemmar genom åren blev invalda, samma gäller Grateful Dead, Metallica, Ac/Dc, The Eagles etc etc etc. När Guns N Roses blev invalda så blev även Matt Sorum och Dizzy Reed det och låt oss inse en sak, GnR blev fan bara invalda på grund av skivan "Appetite for Destruction".

Och att Kiss inte skulle ha gjort något efter 70-talet är bara skitsnack. Kiss gjorde "Creatures Of The Night" and "Lick It Up" på 80-talet, "Revenge" på 90-talet samt "Monster" nu senast och alla de är fantastiskt bra skivor. Deras skiva som hamnat högst upp på Billboards topplista är 2009 års "Sonic Boom" och deras mest sålda singel är "Forever" från 1989. RHOF är enbart ett gäng stroppar som tror att de är förmer än andra och deras vd och styrelse ville egentligen inte alls att Kiss skulle bli invalda, men blev tvungna till det då fansen röstade in de denna gång. Att de väljer att inte välja in alla medlemmar är bara ett patetiskt sätt av RHOF att försöka rättfärdiga sina agg emot Kiss och att se till att bandet inte får all den cred som de faktiskt förtjänar.


Många som kallar sig Kissfans snackar mer än gärna skit om de nuvarande medlemmarna Thayer och Singer för att "de inte är orginalmedlemmar och inte var med från början. Om alla fans till alla band skulle resonera på det viset skulle man inte kunna lyssna på otroligt mycket bra musik, t ex inte en enda Beatles-skiva. De som vägrar lyssna på ett band för att det inte är bara orginamedlemmar kvar är fan lika stora idioter som Peresman.

3 kommentarer:

 1. Kiss senaste platta Monster är enligt mig det bästa de har gjort sedan, "Love Gun". Peresman och alla som håller med honom vet fan inte vad de pratar om!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Kiss för mig är:
  Paul Stanley
  Gene Simons
  Vinnie Vincent
  och Eric Carr

  SvaraRadera