Powered By Blogger

lördag 30 januari 2016

Rasisthelveten, gå och självdö!


Det är alltid intressant med smygrasister som börjar klaga på invandrare och klanka ner på folk på grund av deras bakgrund (exempelvis marockaner eller somalier etcetera etcetera) och skriver saker som t ex "Ut med alla jävla invandrare/svartskallar" - Trots att de själva har nära släktingar med invandrar-påbrå eller är tillsammans med någon som har invandrarbakgrund.

Påpekar man det rasistiska i deras kommentarer står de som frågetecken och förstår ingenting. Om man undrar om deras invandrarfientlighet även gäller deras egna familjemedlemmar blir de kränkta och undrar argt och oförstående vad deras familj har med det att göra

Detta var något som precis hände. En person jag känner skrev i en Facbookgrupp om något som blivit stulet varpå dennes bror och mamma började skriva en massa rasistiskt skitsnack i kommentarsfältet. När bl a jag, min syster och några andra ifrågasatte de rasistiska uttalanden blev de kränkta och sedan tog det inte lång stund innan hela tråden var raderad. Det brukar bli så när folk vill rädda arslet. från sin egen dumhet.

*EN STOR JÄVLA SUCK!*

En del är fan i mig verkligen dummare än tåget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar