Powered By Blogger

söndag 27 november 2011

Vad härligt svenskt det känns med lite nynazism så här till första advent

Sverigedemokraterna har återigen erkänt färg
- Brun som brunskjortor och avföring.
Jag har själv aldrig riktigt förstått vad som egentligen är svenskt. "Bevara Sverige svenskt! Bevara svenska traditioner!" Låt oss återinföra asatro och midsommarblot igen, bu för utveckling! Bara sill och potatis i skolan.... ....Eller vänta!!!! Potatisen är ju inte heller svensk från början så vi tar och kastar ut den med och börjar äta rovor istället.
Sverigedemokraterna är inget annat än ett nationalistiskt, populistiskt extremhöger-parti som helt saknar en vettig kulturpolitik men vill ändå utge sig för att vara ett fullfjädrat alternativ, vilket inte gör mycket för att förändra min åsikt. De är dessutom för ett onödigt hårt straffklimat och uthängning av brottslingar. Och det som de lovar som man kan tycka om (t ex snällare äldrevård) lägger de inte fram någon plan överhuvudtaget för att finansiera. SD är ett jävla skämtparti i fråga om ekonomiska frågor.
Och då har jag inte ens berört deras invandringspolitik som är det största skälet till varför jag hatar sverigedemokraterna

En idiot i min bekantskapkrets bekantskapkrets anklagade mig för ca ett år sedan för att vara rasist på grund av att jag var öppen med att jag vill ha så lite som möjligt att göra med sverigedemokrater och deras sympatisörer. Men det är inte rasism att ogilla och förakta någons åsikt, åsikter är något man väljer. Hudfärg, var man är född osv väljer man inte, att ogilla och förakta någon på grund av det, det är rasism. Och läser man Sverigedemokraternas partiprogram så kan man dra sina egna slutsatser efter det och man behöver inte vara den vassaste kniven i lådan för att se vart det pekar.
Hitler ansågs inte som rasist i sina första val, Åkesson nämnde inget illa illa om invandrarna den 19 sept förra året,men dagen därpå stod han i tv och sa att 90% av flyktingarna ska stoppas vid gränsen, Islam är som Nazismen och kommunismen, Invandrarna ska skickas ut med morot och piska.


Men varför ska man dra gränsen här? Låt alla ha någon form av identifikationsmärke också så att man vet vem man har att göra med (för ibland kan det vara svårt att se vem som är svartskalle).  Förslagsvis en stjärna som de icke assimilerade ska sy fast på kläderna kombinerat med en tatuering på armen.
Folk borde ha fattat detta för länge sedan. Sverigedemokraternas valfilm förra året sade en hel del om var de står politiskt. Den var skrämmande likt den propaganda som nationalsocialisterna körde med i 1930-talets Tyskland (enda skillnaden var att de i den bytt ut judarna mot muslimer). Sverigedemokraterna är (vad än de själva säger) ett rasistiskt parti och det enda de egentligen har gjort är att hitta ett finare sätt att säga "sieg heil" på.

SD verkar även ha svårt för om de ska kalla sig nationalister eller socialkonservativa (same shit different name). De borde istället göra en kompromiss och kalla sig nationalsocialister. Välkomna ut ur garderoben avskum!
 
   Tycker det var smått komiskt att se på valvakan när man såg från Sd:s egen valvaka.
"Jimmy Åkesson, Shalalalala...."
De betedde sig närmast som fulla och efterblivna fotbollshuliganer.

Här är en annat pucko på lite lägre nivå i partiet. Någon annan som gillar sydstatsflaggan på killens keps?.... Jävligt svenskt.  Fornminnen? Tror han att invandrare kommer hit för att pissa på runstenar? Och vad gör man förresten på julafton.... ....firar en död snubbe ifrån mellanostern.... Logik?
Sverigedemokraterna får mig att skämmas över att vara svensk medborgare!

17 kommentarer:

  1. Invasionskriget mot Libyen har fått mig att skämmas för att vara Svensk och att ha röstat på MP en gång i mitt liv.

    SDs interna benämning av vad de anser är svenskt är ointressant. Jag vill att Svenskhet ska bli likställt med intelligens.

    SvaraRadera
  2. Hur mycket idelogi det finns bland SD- topparna är svårt att sia om. Först och främst är det nog den personliga girigheten som styr, sen om det finns en illa ideologi bakom så är ju det illa. Men det flesta politiker idag är ingen idelogi utan det främsta skälet att de sysslar med politik är nog för att fylla sin egen plånbok. Så är det även bland sossar och vänsterpartister med. De bor nästan alltid i de finare bostadsområderna och de ser till att tjäna så bra de bara kan. När den politiska gärningen är över är de mycket sällan de går tillbaka till ett vanligt knegarjobb. Nej de lever på riksdagspensionen eller får något bra jobb på nån myndighet. Just de är snygga socialister !

    SvaraRadera
  3. Även jag känner att jag skäms över att vara svensk, när man får att göra med sådana som SD. För de är faktiskt inte något annat än något som mest liknar nazismen, men att de bytt judarna mot muslimerna istället. Det värsta är deras opinionssiffror och att så många röstar på dem...

    SvaraRadera
  4. Du som driver denna blogg har inga argument, du är säkert vänsterextremist.
    Men din bild på KKK-typen var kul, jag ska använda den i en jämförelse med vänsterextremister i mitt blogginlägg från idag.

    Lägger in den ikväll.

    SvaraRadera
  5. På vilket sätt har jag inga argument? Uppenbart att du är en fördomsfull högerextremist. Nu brukar försöka ta till desperata anklagelser då NI aldrig har argument för er sak. Den så kallade "massinvandringen" är en bluff

    SvaraRadera
  6. Svar till Joel Jonsson: Typ i ALLT du påstår om SD, jag skrattar fortfarande åt din djupa okunnighet, hahaha.

    Det är uppenbart att du är en fördomsfull och rasistisk vänsterextremist, ta några supar till du.
    För typer som DU har ALDRIG argument för er sak.

    Du är en JÄTTEBLUFF.

    Jag vill gärna bjuda mina läsare på några goda skratt, därför publicerade jag din kommentar i min blogg.

    För det var ett tag som jag läste en kommentar som är så fylld med lögner och rent allmänt okunnigt skitprat.

    Hur vore det om du inte var så extremt trångsynt, utan tog reda på fakta istället?

    Jag skrattar fortfarande åt dig, HA HA HA!

    SvaraRadera
  7. Dessutom Karpstryparn så censurerar och tar bort kommentarer till skillnad från dig.

    Jag har skrivit sakligt till dig och tagit upp fakta, det enda du har kommit med är personangrepp (som inte ens var fyndiga utan bara tråkiga).

    SvaraRadera
  8. Dessutom är du verkligen fel person att prata om feghet då du inte ens vågar skriva utan att vara anonym. Till skillnad från dig så vågar jag stå för mina åsikter även utanför internet. Pathetic loser!

    SvaraRadera
  9. Sista svaret till Joel Jonsson: Jag censurerar och tar bort kommentarer där det står lögner och personangrepp om mig, t ex den kommentar du skickade till min blogg i natt där du kallade mig för bl a högerextrem idiot och en massa andra lögner och påhopp om mig.
    Lägg av med sådant om du vill debattera med mig, gör du det så får du inga personangrepp från mig heller.

    Så hur vill du ha det?

    Jag är ingenting av det som du kallar mig, inte heller bloggar jag anonymt. Karpstryparn är ett nic, alltså är jag inte anonym för om jag vore det så skulle jag ju inte märkas alls.

    Men du ÄR en vänsterextrem pappskalle, du bevisar det tydligt. För du har inga argument, inga riktiga i alla fall. Dina "fakta" har du hittat på, om inte hade du redovisat dina källor. Dessutom räcker det inte enbart med att redovisa källor, dina källor måste vara trovärdiga.
    Det enda du har kommit med är lögner och patetiskt skitprat, du negligerar ju t ex grova brott begångna av muslimer genom att påstå att "SD utmålar muslimer som syndabockar".
    Begår du grova brott själv, eftersom du försvarar sådant?

    Jag är inte feg, jag står för mina åsikter även utanför internet. För av somliga kallas jag för Karpstryparn där också, dock naturligtvis som smeknamn.

    You're a pathetic loser, my "friend!

    SvaraRadera
  10. Tillägg till Joel Jonsson: Det enda jag håller med dig om är att SD gör fel när dess partiledning ger böter till företrädare som säger vad de tycker om terrordåden i Norge.

    Dock kör många partier med "munkavel", inte bara SD.
    Men SD gör så här för att PK-media håller SD ansvariga för dessa dåd.

    SvaraRadera
  11. Karpstryparn, lika bra du ger dig då du bara gör bort dig mer och mer. Du har ju redan bekänt färg och att du är en idiot med högerextrema åsikter.
    Sedan återigen, en person som skriver anonymt ska inte kalla andra personer (som är öppna med sina åsikter och inte gömmer sig) för feg om han inte ens vågar visa sitt rätta ansikte.
    Av samma anledning som att du bemöter sakliga argument med hån och patetiska försök till härskartekniker.
    Det var du som började med personangrepp så då får du tåla det tillbaka, patetiska rasistdrägg.

    SvaraRadera
  12. Angående dina 2 kommentarer från idag så publiceras de inte, eftersom du inte kan sluta med personangrepp och lögner om mig som person.
    Jag har slutat med mina påhopp emot dig, det gäller vissa andra också (läs mitt blogginlägg från idag där jag förklarar varför), därför är det intressant att du fortsätter posta kommentarer som innehåller sådant och som ändå inte blir publicerade.
    För vår diskussion är avslutad, du slösar bara din tid.

    Återigen, anklaga inte personer för någonting de inte är om du inte till 200 % vet att de är det och det, ha belägg först OM du nu måste framstå som en idiot. Angående dina argument så köper jag dem inte nu heller, du har bara citerat någonting. Alltså vet jag inte om du har hittat på det eller inte, din källhänvisning kan lika gärna vara påhittad. Wikipedia är för vanlig källhänvisning, du gör det för enkelt för dig.
    Var lite kritisk istället.
    Som sagt, du vet inte vad nationalism är, du tror ju att man rasist om man är nationalist.

    Dessutom finns det fel i Wikipedia, har själv hittat 70 artiklar i olika ämnen där varav 30 av dem innehöll 6-7 sakfel.
    Efter det anser jag inte Wikipedia vara så trovärdig, även om det finns vissa artiklar som stämmer.
    Men det beror på vilka källor man jämför med.

    Angående vänsterextremist: Jag ber om ursäkt om jag hade fel, men du beter dig som en.
    Och lägg av med dina påhopp och lögner, dina senaste är att jag är högerextremist.
    Lägg av med sådant, var saklig utan påhopp och dina kommentarer blir publicerade.
    Om inte så blir de inte det.

    Valet är ditt.

    SvaraRadera
  13. Du ställer dig bakom Sverigedemokraterna vilka är ett högerextremt parti. Slutsats någon?
    För att vara en inskränkt rasist är du väldigt känslig när du får betalt med samma mynt du ustätter andra för, jävla hycklare.

    SvaraRadera
  14. By the way, Jag använde mig inte av wikipedia utan av nationalencyklopedin (vilket jag även skrev) men att du inte förstår skillnaden säger väl mer om dig än om mig.

    SvaraRadera
  15. Hej! Din kommentar är nu publicerad, mitt svar också.
    Och återigen: Jag är varken rasist, högerextremist eller nazist. Jag vet bra mycket mer om mig själv än vad du någonsin kommer att få veta om mig.
    Jag har för övrigt många vänner, några av dem är icke-vita.
    Därför är jag inget av det du påstår att jag är. Så lägg ner ditt skitprat, för jag har lagt ner mitt.

    SvaraRadera
  16. Intressant kommentar du kom med ikväll helt klart, den är publicerad och nu besvarad.

    SvaraRadera
  17. Hahaha allas vår Karpstryparn har varit igång igen och diskuterat sämre än en sönderknarkad hallick med grova hjärnskador.
    Har länge sett Karpstryparn som ett mycket intressant fenomen. En sida jag snabbt upptäckte hos honom var att han enbart diskuterar med sig själv eftersom han aldrig släpper in någon i debatten, utan bara för en evig monolog utan någon som helst (eller väldigt snedvriden) anknytning till vad föregående talare använt sin retoriska färdighet till. Antagligen för att han inte riktigt förstår ett civiliserat språk som sträcker sig en bit utöver det primitiva system han själv använder för att uttrycka sig själv och sina enkelspåriga tankar.
    "bevisa att jag är rasist då!" "om du kan bevisa för mig att jag är högerextremist..." osv.

    Och hur många bevis man än lägger fram är det alltid en själv som är rasist, enligt honom, eftersom man är för mångkultur och inte har mycket till övers för högerextrema pappskallar som vill återgå till ett Per-Albin Hansson-Sverige, med fascistiska förtecken så att det skriker om det.

    De är likadana allihop och inget att hänga upp sig på. Kanske är det bara bra att de lärt sig använda datorer så att de kan skämma ut sig och visa världen vilket samhälle de EGENTLIGEN vill bygga, vilka värderingar de EGENTLIGEN har. Ju fler uppenbart rasistiska, homofobiska, islamofobiska citat vi kan samla ihop från människor knutna till den s.k. "nationella rörelsen" desto starkare blir våra argument (som kan liknas vid våra vapen) i kampen för ett jämlikt, rättvist Sverige. Inte det apartheid-Sverige som nassesvinen vill se, utan det samhälle vi vill se: där alla kan delta på lika villkor och får den hjälp som behövs för att lyckas med just detta. I det samhälle jag vill se finns ingen segregation, ingen rasism och inget "utanförskap". Där finns bara människor.

    Låt mig avsluta med ett citat av bandet Operation:
    "Fascister, nazister och patrioter - alla är de idioter!"

    SvaraRadera