Powered By Blogger

onsdag 26 oktober 2011

"Nya moderaterna"? - Skitsnack, fortfarande samma rövare

Att ha koll på fakta om sin egen historia verkar inte vara Moderaternas starka sida. Vilka jävla idioter som försöker ändra historien och säga att det var högerpartiet moderaterna som införde allmän rösträtt fast de i själva verkat var emot detta! Snart så påstår de väl att det var de som gjorde 1:a maj till arbetarrörelsens internationella högtidsdag och att det var Reinfeldt som förde "Israels barn" genom öknen istället för Moses!
I nästa val har moderaterna även:
 * Kommit på relativitetsteorin innan Einstein.
 * Vunnit "the space race", fast det egentligen var mellan USA och Sovjet
 (Först på månen? Reinfeldt såklart).

 * Byggt pyramiderna, kinesiska muren och uppfunnit ölen
 * Kom på demokratin i Grekland
 * Glödlampan, radion, televisionen och internet? Moderaterna såklart.

Mytomaner eller totalt inkompetenta?

Reinfeldt behöver läsa på lite bättre eller byta ut sina rådgivare. Just nu verkar det ju som om de tror att svenska folket är dumma i huvudet! Eller är det den nya högerns sätt att hjärntvätta sina väljare.... ....Om man upprepar en sak tillräckligt många gånger tror man att det är en sanning? "Alltid lurar det nån"? Desto mer lögner så kan man lura väljarna, de har ju lyckats två gånger nu på raken.
Sedan gnälla på Juholt, det är till att kasta sten i ett glashus.

Fast varför skulle Reingeldt stå för högerns historia när han inte ens står för sin egen, t ex den del av den som innehåller hans ideer från MUF-tiden vilket tydligt framgår av hans bok "Det sovande folket" som har gömts för att glömmas bort. Den bevisar vad som håller på att ske helt enligt Reinfeldts ideer: "Välfärdssamhället är en omöjlighet", "Ingen skall svälta men i övrigt skall alla bidrag tas bort" o.s.v. Den påminner lite grann om "Mein Kampf"
Detta är inte första gången som Moderaterna försöker gömma sin bakgrund under mattan. De gnäller gärna på vänstern och "deras mörka förflutna", men till skillnad från moderaterna så studerar både socialdemokratin och vänstern och kritiserar sin bakgrund - men det är något man oftast är stolt över. "Vi lär av historien" är en känd progglåt inom vänstern.
Hur många tänker idag på att MUF bildades som Ungsvenskarna - ett nationalistiskt ungdomsförbund? Det finns många färger av brunt som gömmer sig i högern. Vänstern brukar vara bättre med att stå för sin historia som absolut inte är fläckfri. Högern försöker däremot gömma sin - lite som med sin politik. Den ska sakta genomföras, men man pratar inte för högt om den.


Men media! HALLÅ! VAR FAN ÄR MEDIADREVET?!!!! Media jagar ju som jägare på amfetamin så fort någon sosse gör bort sig, Men när moderaterna historieförfalskar eller när deras utrikesminister misstänkts för att ha varit en del i ett maskineri som mördat mängder av människor så verkar media lägga sig platt på mage.



Problemet med moderaterna är:
1. Moderaterna sätter sig själva i första rummet.
2. Pengarnas makt i andra rummet.
3. Rika medborgare i tredje rummet.
4. Övriga medborgares behov (som de säkert ser som ett nödvändigt ont) i fjärde rummet.
Med den typen av politik kommer vi att skapa ett Sverige I brant utförsbacke.

Jag litar inte på ett parti vars medlemmar så sent som 1998 röstade nej till homosexuellas rättigheter inom EU.

2 kommentarer:

  1. Socialistdrägg! uppenbart att du är vänster

    SvaraRadera
  2. Anonym, jaha uppenbart att du är höger som stödjer historieförfalskning. Att moderaterna ljuger om allmän rösträtt och apartheid är ett hån mot alla de som kämpade för rösträtten och emot apartheid.

    SvaraRadera