Powered By Blogger

måndag 10 oktober 2011

Vi lär oss av historien att vi inte lär oss något av historien


Har läst runt lite på olika nätsidor om det tragiska mordet på den 24-årige vakten. En del  försökte få det till "feministernas och kvoteringens" fel (kvinnor kan väl inte ha sådana jobb?) istället för att titta på den uppfuckade arbetssituationen för vakterna där de är tvungna att gå in ensamma till psykopatiska mördare (trots att de egentligen ska gå in minst två).
Och, så klart, så fort högerextremisterna och de andra jävla tomtarna fick nys om mordet började de direkt försöka få det till att det är invandringens och den "misslyckade integreringens" fel. De orkade inte vänta tills det kom mer utförlig information utan tog det för givet att  psykopatmördaren utan tvivel måste vara invandrare, muslim (eller jude), neger, somalier etc etc.
Blonde Erik Ljungström..... ..... MMMM absolut, måste vara en tvättäkta jävla svartskalle det där.

Nåja, högerextremisterna och deras efterblivna anhang brukar vara duktig på detta. Som t ex i somras då flera sverigedemokrater direkt efter massakern av i Norge twittrade/bloggade då de hade tagit det för givet att det var en utländsk muslimsk terrorist. De sade inte så mycket när det sedan visat sig att mördaren i själva verket var en blond etnisk högerkristen skandinav. Jo SD anser sig ju också som kristna, men hur var det där nu med att kasta första stenen?


Vi lär oss av historien att vi inte lär oss något av historien

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar