Powered By Blogger

lördag 9 mars 2013

Djurrättsorganisation med analklåda och för mycket fritid
Djurrättsorganisationen Peta har tydligen blivit arga för ett spel där någon sysslar med valjakt för att de anser att de uppmuntrar att döda djur och vill istället uppmuntra spelföretag att skapa spel som hyllar djur.
"– Valjakt – det vill säga den praxis där man skjuter valar med harpuner och låter dem kämpa för sitt liv eller hackar ihjäl dem medan de fortfarande lever."


Folk är fan dumma i huvudet! Det är som när folk blev så arga på Lennart Jähkels rollfigur i filmen "Jägarna" för att han var så ond. Rollfiguren dödade sin hund som inte lydde, att han sedan våldtog  en kvinna, skar halsen och skjöt ihjäl en annan var helt lugnt, men att den påhittade rollfiguren i en fiktiv berättelse sköt en hund var tydligen jättehemskt.

Helt plötsligt fick jag av någon outgrundlig anledning en sådan oerhörd lust att åka ut till havs och harpunera valar till döds.
Det är helt ok att mörda människor i filmer och spel, men så fort ett djur kommer in i bilden så går djurrättsaktivister i taket.
PETA är en, för brist av bättre term, idiotorganisation När man börjar engagera sig i pixlar på en skärm och deras "känslor", tar man sig själv på för stort allvar. Jag tror någon måste förklara för de där jävla tomtarna  att det är ett jävla spel, alltså på låtsas! Finns det inga levande djur de kan fokusera på istället?

Ska vi bränna boken "Moby Dick" också?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar