Powered By Blogger

tisdag 6 augusti 2013

Jag får ju kritisera andra partier, så varför inte SD?
När jag t ex har länkat till idiotier som SD-politiker hävt ur sig på min facebook-sida så har jag ofta fått höra från smygrasister i bekantskapskretsen att de är trötta på att höra och läsa "gnäll" och "skitsnack" om Sverigedemokraterna och om politik.
Till saken hör dock att jag genom åren även "gnällt" och "snackat skit" om de andra partierna. Jag har ofta lagt upp länkar, bilder och kommentarer där jag kritiserat och hånat Moderaterna, Kristdemokraterna, Folkpartiet, Centern, Sossarna, Miljöpartiet och även ibland Vänsterpartiet och samma personer då ofta inte har varit sena med att trycka gilla och även delat bilder och länkar. Om jag nu får kritisera andra partier och deras politiker, varför får jag inte göra detsamma när det kommer till SD?

Jag är förvisso rätt vänster även om jag även kritiserar mycket inom de partierna och deras partitoppar och jag har även många gånger, t ex väldigt mycket på min blogg, kritiserat saker inom t ex feministrörelser som jag tycker är hyckleri och dubbelmoral. Men en skillnad är att bekanta som t ex röstar på allianspartierna eller något av de rödgröna brukar kunna ta att jag kritiserar partiet de röstar på och även brukar kunna argumentera och diskutera någorlunda sakligt (förrutom någon gång enstaka gång då jag fått något argt mail från någon, oftast ung, så kallad självutnämnd "radikalfeminist" som kallat mig gubbslem för att jag t ex kritiserat bl a Maria Sveland, fast de flesta radikalfeminister jag har pratat med brukar kunna argumentera och ta en diskussion).

Jag tycker det vanligaste är att när SD-sympatisörer börjar ta upp invandringen och propagera för Sverigedemokraterna och man då rätt fort slår hål på deras argument, så vill de snabbt lägga locket på och tycker att kritik mot SD bara är gnäll - Plus att de helt plötsligt inte längre vill prata politik. Om de nu inte prata om politik, homofobi, rasism och invandrarfientlighet så borde de i så fall inte häva ur sig att de stöder sådant.

Och slutligen, glöm aldrig deras ursprung!
SD övertog BSS kontor samt trycksaksarkiv.
1988-1995 var tiden före datoriserad trycksaksdesign.
"Svenska flickor, akta er för utländska svarta män med aids som vill våldta er.
Är de aidssmittade männen vita och svenska är det dock lugnt,
då har ni förmodligen bara klätt er fel och sänt ut signaler".

1 kommentar:

  1. Det tråkiga är ju att när man överbevisat SD-anhängare så går det inte lång tid förrän de kör med samma påståenden igen.

    De flesta sympatierna beror på förenklade världsbilder för att kunna hantera den komplexitet som verkligheten innebär. Att abstrahera bort alla system som interagerar med varandra för att forma samhället och individerna därinom skapar en bekväm ordning. Samma som vid religion. Det gör det också lättare att rikta kritik mot individen som enbart orsak för samhällsproblem. Utbildning är nyckeln.

    SvaraRadera