Powered By Blogger

söndag 5 februari 2012

"Stora stygga Thorsten....."

Läste aftonblaskan på nätet och hittade då detta.
De måste verkligen ha nyhetstorka. 
Flera tusen kvinnor/flickor i Sverige våldtas varje år och det är tyst så tyst! En rumpklapp från Thorsten och diverse tyckare går i taket¨! Hur blev det så här uppochnervänt?

No
g för att alla människor (oavsett kön) ska behandlas med respekt, men med tanke på vilka friheter kvinnor tillåts ta sig på mäns bekostnad idag är  tragiskt att sånt här får sådant mediedrev. Att t ex Per Lernström dessutom ifrågasätter folks självförtroende när de försvarar Thorsten Flinck säger en hel om den politiska korrekthetens intolerans mot opposition.

Är någon förvånad att Torsten Flinck ännu en gång visat att han har dålig impulskontroll och dåligt omdöme? Tror inte det.  Men folk brukar gilla att sparka på de som redan ligger ner. Den "stackars lilla flickan till offer" tog inte illa upp så då känns det ännu mer banalt att så många vill utmåla henne som ett värnlöst offer. Per Lärnström tar i som om det i själva verket var han som Thorsten Flinck tagit på röven. Unni Drougge (samma person som säger att hon har bevis för att det finns en klar och direkt koppling mellan den svenska köttproduktionen och svensk köttkonsumtion till mäns våld mot kvinnor.) vill inte heller vara sämre hon heller. "Komikern" Soran måste såklart också påpeka hur hemskt det är. Och till sist "medieprofilen" Cissi fucking Wallin som menar att om man röstar på sexistiska gubbdjävulen Flinck så stödjer man att det är ok att tafsa. De kan väl klippa sig och skaffa sig ett jobb istället. Inom vården kanske?

Hade t ex valfri medelålders kärring (Lotta Engberg, Carola eller någon annan) gjort det samma mot t ex lille Björn Gustafsson hade det bara varit roligt och, kallats "rumpkupp" och alla hade fnissat i kör. Kommer ihåg i Let´s Dance när den kvinnliga programledaren slet upp en manlig tävlandes skjorta och smekte hans mage och vilket liv det då blev.... ....eller nä just det, det blev det ju inte. Lika när Sanne Salomonsen grabbade tag om Schyfferts nakna skinkor i melodiskiten för X antal år sedan.

Sexistiskt är att använda könsspecifik terminologi, samt att - till Dirawis försvar, som kvinna snarare än individ - behandla henne som evigt barn.

1 kommentar:

  1. Terrence and Phil6 februari 2012 kl. 23:13

    Gina var respektlös och påträngande mot artisterna och med det skapade hon en känsla av att allt går för sig. Varför ska man acceptera att bli kramad i direktsändning, det skulle kännas påträngande minst sagt och det är lätt hänt att gå över gränsen en sån gång.
    En ung kvinna faller en man, som inte alls bett om det, om halsen på uppdrag av sin arbetsgivare. Det går inte att komma ifrån att det faktiskt ÄR ett rätt sexistiskt upplägg.

    SvaraRadera