Powered By Blogger

onsdag 15 februari 2012

Bakåtsträvande sagoboksfetischister med huvudet i det blå

Jag satt tidigt på morgonen igår och tittade på SVTs nyhetsmorgon. De hade bjudit in Republikanska föreningens ordförande Peter Ahltin och Rojalistiska föreningens ordförande Patrik Åkesson till soffan för att debattera lite smått angående att kronprinsessan inom en ganska snar framtid kommer ploppa ut en unge. Kan lugnt säga att den sistnämnde, pajasen Åkesson, var riktigt pinsam och gjorde en intryck att ha huvudet uppe i det blå och vara totalt utan verklighetsförankring. Han satt mest och avbröt för att ingen annan skulle få prata (kanske ett sätt för att puckot förmodligen inte har så mycket argument för sin sak, vad vet jag) samt gnällde att media skrev saker som inte passade sig om kungahuset.
Media och skvallret är ju för helvete det enda som ger de ett existensberättigande..... ....Ja det och svenska folkets skattepengar förstås.

Som jag har skrivit tidigare: När fan ska vi egentligen få en transparent årlig redovisning av vad våra skattepengar destinerade till Bernadottarna används till?
Det enda en monarki och ett kungahus gör är att konservera en massa odemokratiska föreställningar om att visa är mer värda än andra då det enda skiten har symboliserat genom tiderna är klassamhälle, orättvisa och förtryck och appellerar enbart till bakåtsträvare med sagoboksfetischism.

2 kommentarer:

  1. Kan lugnt säga att jag inte har någon lust att vara med och betala för sådan skit. Tycker vi ska skänka kungen till Japan.

    / M

    SvaraRadera
  2. Att sjänka bort kungafamiljen till japanerna låter som en lysande ide, antingen det eller Tyskland (de verkar också vara löjligt förtjusta i knugen och company)

    SvaraRadera