Powered By Blogger

fredag 7 december 2012

Djävulsdyrkare och regligösa dogmatiker med en kaktus i anus


Det är samma sak varje år. Folk utan liv ssom har för mycket fritid (som dessutom oftast är krista dogmatiker med en kaktus uppkörd i anus) upprörs över julkalendern av någon anledning. Same shit every year. Detta år är de upprörda över "Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst".

 - "Sedan premiären i lördags har SVT:s julkalender anmälts till Granskningsnämnden – sju gånger. En av anmälarna skriver: "Jag tycker det är olämpligt att indoktrinera barn till spiritism". En annan menar att SVT gått över gränsen när de lär barn hur de "får kontakt med den mörka sidan".

Så med andra ord, medlemmar av en ockult spirituell organisation beklagar sig över rivaliserande ockulta spirituella handlingar. Jag får en känsla av att det är samma människor som klagar över att Harry Potter hjärntvättar barn till att kommunicera med djävulen.
Om man inte har lärt sina barn att skilja på verklighet och fantasi, så förstår jag att man anmäler kalendern. Har inte sagor i alla tider innehållit troll, spöken, mm? Förresten, har de förklarat hur det där med tomten ligger till också då?

Jag kan meddela att anden i glaset inte ens funkar (provade flera gånger som barn tillsammans med kompisar), möjligen om man har tagit en jävla massa droger. Vi lekte ryska posten också, fast de flesta av oss unga pojkar valde på sin höjd famntag då vi inte ville ha mer "tjejbaciller" än nödvändigt.

Det känns lite som den gamla Killinggängetscketchen där Robert Gustafsson klagar över att Astrid Lindgren bara skriver en massa snusk i sina böcker.
Jag vill härmed anmäla Pippi Långstrump för  droginnehav (ingen kan lyfta en fullvuxen häst utan att äta anabola) och dessutom kapitalistiska inslag. Törnrosa för att den sprider att narkolepsi kan botas med kyssar (dessutom ska den anmälas för att godkänna sexuella trackasserier då prinsen inte bad Törnrosa om lov innan han förgrep sig på henne). Emil i Lönneberga ska bort då man inte ska låsa in barn i vedskjul. Pettson ska också bort då djur inte kan tala.

2 kommentarer:

  1. En del har verkligen för mycket fritid. Är väl bara att skita i att se den om den nu är så hemsk

    SvaraRadera
  2. Skriv om en synål så blir någon enögd jävel kränkt

    SvaraRadera