Powered By Blogger

lördag 1 december 2012

BorgarsvinJaha, vad fan ska man säga om detta?


Först blir man bara stum av förundran över deras totala arrogans, cynism och idioti. Detta är verkligen inget som kommer hjälpa arbetslösheten! Varför ska ungdomar anstränga sig om de ändå bara utnyttjas och får skit tillbaka?  
Men när man sedan tänker efter så är det egentligen bara ett vanligt typiskt högerförslag. Borgarna följer bara sin politik som är i linje med att skapa ett otryggare samhälle för arbetsklassen där de fattigare i samhället tydligen bara ska stå med mössan i hand och vara tacksamma för att de har ett jobb


Men varför sluta här? Jag föreslår att alliansen även tar fram ett förslag där ungdomar ska vara tvungna att utföra sexuella tjänster åt sina chefer, ställer de inte upp ska de sparkas ut på gatan. 
Detta kommer bara att öka den psykiska pressen och ohälsan och kommer i slutändan till och med höja självmordsfrekvensen bland unga. Att aldrig kunna känna sig säker på ett arbete. 

Folk som påstår att ungdomar är lata umgås förmodligen i kretsar där familjer har städhjälp och deras ungdomar är födda med silversked i munnen och inte ens behöver bädda sin egen säng. Märkligt få att till exempel norrmän istället ofta anser att svenska ungdomar är både arbetsamma och har stor arbetsmoral. Fördomar mot arbetsungdomar kommer oftast från folk som haft det rätt lätt i livet, högerfolk (som tycker att alla från arbetarklassen är drägg och inte borde ha några rättigheter) eller från folk som själva aldrig har varit arbetslösa.

Är det några som borde sparkas är det borgarna och det utan några jävla fallskärmar! De borde dessutom straffas för alla idiotier och dumheter de har ställt till med de senaste 7 åren.1 kommentar:

  1. Vidrigt är vad det är, men det är borgarna i ett nötskal

    SvaraRadera