Powered By Blogger

måndag 13 maj 2013

SD i ett nötskalI höstas yttrade sig Willy Christiansson, Sverigedemokraternas ordförande i Härryda, sina åsikter om homosexuella. Jisses.
"Jag protesterar mot att man upprättar en läroplan som säger att det inte är onaturligt med homosexualitet. Det tycker jag är helt fel att göra en läroplan på detta viset. Jag säger som min gamla far. Du ska aldrig ta något som inte tillhör dig. Det börjar med en knappnål och slutar med en silverskål. Om det börjar på detta viset att man lär ut till fjortonåringar att det inte är onaturligt att vara homosexuell vart kommer detta sluta? Det blir en degenerering av befolkningen"

"Du kan ju tänka dig själv vem är det som lapar vatten i en kloak eller i ett latrinkärl?
Det finaste vi har är kärleken mellan två kön. Den absoluta klimaxen är när den kärleken sker i samförstånd och kanske då utmynnar i ett planerat havandeskap. Då skapas nya friska generationer, men du kan inte skapa det genom avloppssex."

Willy Christiansson avgick från sin post i höstas på grund av hälsoskäl och är numera utesluten men fick vara kvar i mer än ett halvår efter yttrandet av sina åsikter om att homosexualiet är onaturligt och kallar det för "avloppsex".
Christiansson är verkligen inte ensam om detta i Sverigedemokraterna! Deras partisekreterare Björn Söder har bl a jämfört homosexualiet med pedofili och tidelag och han sitter kvar.
Det säger en hel del om ett parti när högt uppsatta inom partiet tillåts häva ur sig sådana här homofobiska och rasistiska saker utan att bli tvingade att avgå. Jag är själv en HBTQ-person och det känns förjävligt att ens bli jämförd med pedofiler, tidelag och våldtäktsmän enbart på grund av att jag inte är heterosexuell.
Väldigt bisarrt med ett parti som får ett homofobiskt parti som KD i jämförelse att framstå som småmysiga liberala bögkramare.


När homofober säger sig vilja värna om familjen så ljuger de då det är bara deras egen trångsynta och väldigt snäva definition av "familj" som de vill värna om, ingen annan. De värnar inte om  ensamstående familjer eller alla olika konstellationer av mammor, pappor, fosterföräldrar, förmyndare styvpappor och styvmammor som detta land är fullt av.
När homofober t ex säger att HBTQ-personer inte ens borde få skaffa barn skickar de en mycket tydlig signal till alla barn:
"Alla människor är inte lika mycket värda! Vi ska vara olika inför lagen! Det är rätt att diskriminera somliga folkgrupper!"
.

Trångsynta homofober har resonemanget:
"Vi har uppfostrat våra barn att mobba era barn och därför ska inte ni skaffa barn för det vore ju synd om de blev mobbade."

På så sätt är det enda de gör att legitimera hat och mobbning, mobbare som slåss för sin rätt att fortsätta mobba.

De som har osunda värderinger är de trångsynta idioter till homofober och rasister som försöker rättfärdiga hat, diskriminering och mobbing!

3 kommentarer:

 1. När blir du grävande journalist? Du är en fantastisk skribent. Det har du ju alltid varit. Plus att det du skriver om är viktigt.

  Du är en klok man.

  SvaraRadera
 2. Undrar om han har väldigt blå bollar då? För onani måste väll va fult med då. Det leder ju inte till några barn vad jag vet..

  SvaraRadera
 3. Delar helt dina åsikter!

  "Vi har uppfostrat våra barn att mobba era barn och därför ska inte ni skaffa barn för det vore ju synd om de blev mobbade."

  En mycket god poäng då jag ofta hör argumentet (från SD hållet) att det är för barnens egen skull som de vill förbjuda, t.ex. homosexuella från att adoptera.
  Den typen av idiotiska idèer har de även om att man inte skulle få adoptera barn från utlandet då dessa i tonåren känner sig rotlösa och tenderar att lida av det, så det är ju för barnens skull. Som Soran Ismail uttryckte det: "Nä, det förstås. Om man får välja mellan att vara barnsoldat i Liberia eller ha fosterföräldrar i Sundsvall... klart att det är kul med familj, men ingenting slår ju en fast anställning"

  J ävla trams, det är vad SD är och det är pinsamt att de har del i riksdagen i ett land som befinner sig jämförelsevis långt fram vad gäller jämställdhet.

  Cheers!

  SvaraRadera