Powered By Blogger

tisdag 26 april 2011

Blir det verkligen så mycket bättre?

                                        Demian for president!

 Tydligen så ska Laleh vara med i nästa säsong av fyrans "Så mycket bättre". Andra som det sägs ska vara med är Mikael Wiehe, Eva Dahlgren, Timbuktu, Tomas Ledin och Lena Philipsson.

"Så mycket bättre" är ett av få nutida program numera som jag gillar, brukar annars sällan följa tvprogram nu för tiden.

Timbuktu och Wiehe tror jag blir skitbra. Dahlgren har jag ingen åsikt om. Men, Laleh, Ledin och Lena PH? What the fuck!!!

Förra säsongen hade några som gjorde grymma versioner av de andras låtar. Plura var den som lyckades bäst varje gång vilket var rätt väntat. DiLeva gjorde rätt bra ifrån sig. Personligen så gillar jag inte Petter som artist men han gjorde väl ok ifrån sig han med. Berghagen och Lillbabs kändes det mest attt var med för att locka pensionärerna.
Fattade däremot inte vad den där Sandelin hade där att göra, gillade heller inte Septembers kackiga versioner (den där covern på "Mikrofonkåt" kan hon köra upp i fåtöljgången).

Tycker de kunde fixat lite intressantare artister som Lars Demian, Thåström och Stefan Sundström. Några som hade kunnat locka snorungarna är Robyn och Håkan Hellström och ska man ha någon som kan locka de äldre så kan de ju försöka få med Björn Skifs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar