Powered By Blogger

fredag 5 augusti 2011

Buhu buhu buhu

Takida har stämt en recensent på grund av att han har sågat deras nya skiva.
Sandlåda, någon???
En riktig rockstjärna hade gjort två saker, antingen skitit fullständigt i recensionen eller gått bett recensenten att dra åt helvete. En "idolstjärna" hade däremot gråtande polisanmält och sedan tröstat sig hos kvällspressen. Takida har bekräftat var de hör hemma.


Det är ju för helvete recensenters jobb att på ett så färgglatt sätt som möjligt berätta vad dom tycker om musik och det gäller även musik de inte tycker om. Beskrivande liknelser riskerar alltid att trampa någon på tårna, oavsett om man påstår att sångaren låter som om den har 47 kromosoner, är skitnödig, har strupcancer eller har svalt en höna så finns det folk som kan ta illa upp.
Känns som ett desperat försök till upprättelse och sympati från Takidas sida. Och att sälja mer skivor, det är ju ganska länge sen de var i pressen senast.

Jag gillar inte Takida, tycker att deras musik är total själslös, tråkig, opersonlig och intetsägande skit gjort för folk som inte tycker om musik.
Kommer Takida att stämma mig nu?

6 kommentarer:

  1. Takida är ett skämt, ett dåligt sådant.
    De har tidigare sagt sig inte bry sig om recensenter men de har ändå bojkottat Sundsvalls tidning länge sedan en dålig recension.

    / Patrick

    SvaraRadera
  2. ha ha ha.
    För det första så var det för att recensenten hotade dom till livet.
    Bandet fick nog av oseriösa recensenter och gjorde hela musikvärlden en tjänst genom att polisanmäla. Bra gjort anser jag.
    Recensentens största misstag var ju att ta bort dom sista raderna i recensionen där det stod svart på vitt att han ville döda alla i bandet.
    Hur proffsigt är det?
    Man får tycka vad man vill om takida. Dom skiter nog fullständigt i det.
    Detta var en handling som skulle få skribenter o recensenter att skärpa sig. Tryckfrihet ja, men det finns nåt som heter sunt förnuft oxå.
    Eftersom recensenter är heeeelt onödig i mitt tycke (skapar hellre min egen uppfattning av skivan/filmen via youtube eller spotify) så känns det som att alla måste komma på värre o värre saker att skriva för att inte försvinna helt. Ett desperat rop på hjälp.

    För det andra så vet jag att "kriget" mellan Takida och ST INTE bottnar i en dålig recension. Läs på innan du fäller dom dummaste kommentarerna.

    Jag gillar det mesta som takida har gjort och musik som jag inte gillar skiter jag helt i att kommentera.
    Min gissning är att ni bägge älskar takida men törs inte erkänna det utåt.
    ha ha ha... är det värdigt att blogga tycker du?
    du och blondinbella... ha haha... manligt!

    SvaraRadera
  3. Du verkar vara som de flesta fjortisar som gillar det bandet, ingen annan får ha en annan åsikt (men så brukar det vara med osnutna skitungar som måste försvara sina idoler oavsett hur mycket de suger). Jag kan inte hjälpa att du har dålig musiksmak.

    Jag är i alla fall inte anonym utan vågar stå för vad jag skriver till skillnad från dig. Pathetic loser.

    SvaraRadera
  4. Om du inte tycker om dom så skit i dom istället. Om du vill veta så anmälde som recensenten för att han skrev saker som gick över gränsen, ta reda på lite fakta innan du skriver sånthär. Kommenterar detta för att jag blir irriterad och tycker de du skriver är fel, så säg inte ''en fjortis tjej som försöker skydda sina älskade idoler'' bara patetiskt att lägga skit på människor du inte känner eller vet ett skit om.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har läst den recensionen och Takida överreagerade som in i helvete.. Sedan att de flera gånger har sagt att de inte bryr sig om vad recensenter skriver och säger gör det bara mer patetiskt från deras sida.

      Radera
    2. Ok jo, du är en fjortis. Så var god och skriv inte igen till mig, vi har ändå inte ett skit att säga varandra snorunge

      Radera