söndag 9 augusti 2015

Lite tankar angående framtida superhjälte-filmer


De av dessa filmer som jag ser mest fram emot är "Batman vs Superman" och "Justice League".

Jag föredrog alltid DC före Marvel som barn. Batman har alltid varit min absoluta favoritsuperhjälte utan konkurens, så jag hoppas att de inte förstör det ännu en gång med batcard, bröstvårtor och stjärtskåra på Batmandräkten eller skurkar som sjunger ledmotivet till Polisskolan. De får inte sabba Batman igen. Jag hoppas att Bruce Wayne verkligen är en äldre psykopatiskt lagd surfitta som inte litar på någon. Ger han Superman ett rejält kok stryk med kryptonit i handskarna är det ju inte heller helt fel. Man kan dock aldrig vara säker på giriga penningkåta producenter som gärna vill dra in mer pengar på att försöka locka yngre.

Må dessutom Wonder Woman vara riktigt jävla badass, jag är fortfarande lite besviken att de castade en fotomodell/skönhetsmiss istället för någon med liknande fysik som hon som spelar Brienne i GoT. Tänk er vilken fysik Sigorney Weaver hade i de senare Alien-filmerna, hade föredragit en sådan Wonder Woman vilken dag som helst framför en fotomodell, är för få sådana kvinnor i filmer.

Har också alltid gillat Elongated Man, men antar att han inte kommer få en film så jag får väl hoppas att han dyker upp i Flash-tvserien istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar