lördag 10 oktober 2015

Hurra! Ännu mer möjliget till politiskt kaos, hurra!


"Alliansen: D.Ö har fallit"

Hurra! Ännu mer möjliget till politiskt kaos hurra!

Jag sympatiserar inte med något speciellt parti alls, men Löfven tog över ett sjunkande skepp. Ingen kan åstadkomma underverk och absolut inte på ett år. Det hade inte heller skett några underverk med någon annan statsminister.

Kristdemokraterna visar sitt rätta ansikte (jag tyckte väl att de varit lite för softa och mjäkiga ett tag nu). Om de bryter med alliansen så kan de ju gå all in på abortmotstånd, homofobi och Nato-rövslickande.Det kunde man ju förstå att borgarna inte va pålitliga. Nu kan SD skapa kaos i politiken igen.

Och till alla som jublar åt detta och samtidigt hyllar Jimmie Åkesson och hans Sverigedemokraterna. Det kanske vore lika bra att Sverigedemokraterna kom till makten så att väljarna på ett bryskt sätt får reda på vilka de egentligen är. Ett högerparti som vill krossa facket och oss med redan låga löner, samt lägga ner välfärden och inte satsa på infrastrukturen utan istället privatisera, privatisera och privatisera. Välkommen till ett Sverige i kaos som snabbt kommer förvandlas till ett u-land.
Nu kanske några undrar facket gjort som är så viktigt. Om inte facket hade funnits hade vi förmodligen arbetat ännu mera timmar utan OB-ersättning, övertidsersättning, semesterersättning, sjukledighet, medbestämmanderätt, anställningsskydd men med en ännu sämre lön. Sverigedemokraterna skulle sänka lägstalönerna (som även allianspartierna vill).

De som tror att Sverigedemokraterna kommer fixa allt kommer bli djupt besviken men det kanske behövs. Det ser vi i Finland nu där rasar Sannfinländarna kraftigt nu.
Det som inte dödar blir man ju stark av sägs de, men då gäller det att man låser in järnrören.Vad är det för fel på folk?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar