lördag 21 november 2015

Snark snark snark

Läste att årets julvärd blir Gina Dirawi.

En del jublar för att de tycker hon är så fantastisk och andra gör inte det. En del är arga för att hon är muslim och en del anser att det är skandal att SVT låter en antisemit vara julvärd.


Om Gina Dirawi verkligen är antisemit tvivlar jag och att gnälla på att hon är muslim är bara löjligt (som om alla julfirare skulle vara så extremkristna). Däremot har jag aldrig förstått hypen kring denna Gina Dirawi. Jag tycker nämligen inte att hon är så där fantastisk som så många verkar tycka, utan snarare väldigt en medioker intervjuare (speciellt efter att ha försökt titta lite på hennes kackiga intervjuer). Ungefär som hennes gamla humorgrejer på nätet, inget annat tråkig skriva-på-näsan-humor (av samma anledning att jag tycker Kronlöf-systrarna är värdelösa komiker).Vill man syssla med samhällskritik i humor måste man vara vassare än så.

24 år och julvärd på SVT, programledare för musikhjälpen och melodifestivalen plus ett eget intervjuprogram. Har hon har en relation med någon höjdare på Sveriges television? Antingen det eller så har hon några riktigt smaskiga bilder i sin ägo på någon som gör vad som helst för att de inte ska publiceras.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar