torsdag 4 augusti 2016

Hej påven, gå och dränk dig!

Det är 2016 och än idag lyssnar folk på dessa religiösa dårpippis. Det är skrämmande!
Påven, en gubbe klädd i klänning, anser alltså att det är fel med könskorrigering. Jag antar att gubbjäveln är snål och vill ha sina klänningar i fred.
"Under förra veckan besökte påven Franciskus Polen för ett pilgrimage, där han bland annat medverkade i World youth day och besökte Auschwitz. Påven hade också ett privat möte med polska biskopar. I en transkription från mötet som Vatikanen släppte under tisdagen tog påven tydlig ställning mot vad han menar är "ideologisk kolonisering" stöttat av "väldigt inflytelserika länder".– Idag lär sig barn – barn! – i skolan att de kan välja sitt kön fritt, sa påven enligt nyhetsbyrån AP. Enligt påven är detta ett tecken på att vi idag lever i en tid när vi raserar bilden av människan som guds avbild.– Gud skapade män och kvinnor, gud skapade världen på det här sättet och vi gör det raka motsatta. Vi måste komma ihåg vad Påven Benedictus sa – "Det här är en epok av synd mot Gud skaparen", sa påven."
Att det än idag 2016 ens kan ses som rimligt och tolerant att en gammal man pratar om hur gud skapade oss., det är en gåta för mig. Har vi verkligen inte kommit längre? Men jag antar att påven aldrig har behövt lyssna på en medmänniska som har fötts i fel kropp och där varje sådan kommentar slår ytterligare en spik i den trasiga själen. Det finns verkligen barn som känner sig som motsatta könet och inte alls känner sig hemma i sitt kön. Ska dessa barn då istället gå och grubbla över vad det är som är "fel" på dem?
Nej! Vi ska upplysa barn om så mycket saker vi bara kan så att de inte ska gå och må  psykiskt dåligt eller ska behöva samla mod bara för att fråga någon. Att en person i den här situationen ens gå ut och säger så här är helt sjukt! Religioner ska inte ha någonting att säga till om i samhället! Man ska få vara den man vill och älska den man vill utan att någon religiös dåre ska kunna hindra det.
Så hörru påven, håll dig till att göra korstecken och prata om din låtsaskompis när du är ensam för dig själv. Sedan kan vi låta människor som lever i verkligheten uttala som och riktiga och viktiga ämnen.


Med dessa trångsynta och okunniga uttalanden och åsikter demonstrerar påven sin valda sanning om att den religiösa mångfalden skulle bidra till förekomsten av acceptans, öppenhet och inkludering medborgare emellan inte är något annat än lögner och skitsnack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar