Powered By Blogger

tisdag 13 september 2022

Livets hårda skola tror på vilken skit som helst

Grattis dumskallar, ni gjorde dessa till Sveriges näststörsta parti. Ni går tydligen på vilken dynga som helst som de där dårarna säger.

Får se nu hur Ulf Kristersson och de andra blåa gör nu. Ulf har ju lovat att inte regera tillsammans SD, men han är ju inte direkt känd för att stå vid sitt ord. Den mannen skulle gå över lik för att få styra. trots att han är för kort för att ens se över ratten.

Det klagas på kriminalitet. Tror de som röstar på SD för det på fullt allvar att det blir bättre att rösta på ett parti som SD, där över sju procent av alla kandidater inom partiet någon gång har blivit åtalade för brott. Det är ju fler än var tjugonde förtroendevald runtom i landet (också mer än dubbelt så högt som inom andra partier). Brotten som begås av SD-politiker är bland annat våldtäkt, sexköp, sexuellt ofredande, våld i nära relation, våldsbrott mot kvinnor och barn och misshandel.
Så vad tror de att de politikerna kommer göra så att det blir bättre?

Och det lät lika inför förra valet 2018. De sa samma sak då, att det aldrig hade varit så illa ställt i Sverige som just då.
Och det fast vi inför det valet hade den lägsta ungdomsarbetslösheten sedan början på århundradet, det byggdes bostäder i högre takt än vad det hade gjorts sedan 1960-talet, statsfinanserna hade inte varit så bra på länge och statsskulden var den lägsta sedan 1977, bostadstillägget för fattigpensionärer hade höjts, barnbidraget hade höjts för första gången på 12 år. Lägg även till gratis glasögon och medicin för barn.
Men ändå hade det ändå aldrig varit så dåligt som då, alltså samma skitsnack som alltid.

Dessutom.... SD i kommunfullmäktige i den kommun där jag bor går knappt ens på mötena, röster på tomma stolar. Så vad de skulle kunna tänkas förändra till det bättre har jag då fan ingen aning om...

Och tror deras väljare på fullt allvar att det blir bättre av att rösta på en spelmissbrukare som Åkesson? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar