söndag 20 juni 2010

Rojalistjävlar


Plötsligt verkar varenda jävel i detta avlånga land ha blivit rojalist, jag skäms över dem alla.
Jag fattar inte allas kåthet och överdrivna förtjusning över ett bröllop mellan en gymägare och och en inavlad överklasskärring.

Vi skulle väl kunna ha ett enormt sportevent med kungafamiljen och hovet som enda deltagare där de får springa och kämpa och jobba lite, det skulle antagligen ha minst lika stort ”PR-värde” och kungligheterna skulle få jobba lite istället för att festa bort pengarna med motivationen att det betalar sig i slutändan.

Enligt SVTs expert kostade Love 2010 motsvarande 28000 hemhjälpstimmar (Fast det finns nog inga äldre, handikappade eller sjuka som behöver den hemhjälpen. Nej nej! I Konungariket Sverige så blir alla magiskt friska, potenta och unga tack vare den magiska kraften hos monarkin).
Det är rätt mycket pengar vi skattebetalare lagt på detta överklassbröllop för personer som lever på bidrag (ja ja, det heter apanage och de inavlade franska officersättlingarna är sååå söta och skapar ju såå mycket mervärde för Sverige och är utvalda av Gud, för det är alla kungligheter bla bla bla). I mina ögon är de socialbidragstagare och inte den sort som behöver hjälp utan ett solklart exempel på några som inte borde få ett öre till.

Jag tycker att det borde ha varit frivilligt att betala. Då skulle alla som ville få betala bäst de ville, och vi andra som inte har mycket till övers för ”familjen inavel” skulle ha sluppit betala för ett bröllop som vi inte vill bry oss ett skit om.

Det enda monarkin gör är att konservera odemokratiska föreställningar om att vissa är mer värda än andra och detta hejar hälften av svenska folket på. Retards!


Ni rojalister därute, räkna ut hur mycket av er skatt som gick till Victoria och skicka de pengarna till mig. Jag har nämligen lyckats med precis samma sak som hon gjort för att få pengarna, det vill säga fötts. Tyvärr verkar det inte inneburit en viss titel för mig, men prestationen är ju densamma så jag ser inget problem. Jag anser mig vara lika mycket värd som denna Victoria, så varför ska hon få en in i helvetes massa pengar till sitt bröllop medan jag förväntas betala själv?
För mig är det vidrigt att vissa människor ska få sådana enorma summor för att hålla en dunderfest som de som betalar inte ens får gå på annat än genom "TV-närvaro" medan vi vanliga dödliga får spara i flera år för att kunna ha ett lite finare bröllop (om man nu vill gifta sig).

Det enda kungahus har symboliserat genom tiderna är förtryck, orättvisa och klassamhälle. "Magin", tradititionen och historien består av översitteri och appellerar endast till bakåsträvare med sagoboksfetischism. Traditioner med självändamål har inget existensberättigande.

För oss som inte roas av att se arvspriviligierade snobbar hålla en enorm fest som vi betalar för utan att vara välkomna på, oavsett eventuella vinster svenska företag gör i slutändan då, vad har vi att glädjas åt?

Gå och självdö rojalistfjantar!

1 kommentar:

  1. Kloka ord, kan inte annat än hålla med dig. Sedan alla dessa as som tycker detta är sååå romantiskt, vad fan jag ser ingen romantik i att skattebetalarna pröjsar ett överklassbröllop dit representanter från en massa olika diktaturer är bjudna

    SvaraRadera