Powered By Blogger

fredag 23 augusti 2013

Nej till M

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article17326809.ab
Bara att hoppas på regeringskifte när det blir val nästa år, annars förlorar jag allt hopp om intelligens bland folk i detta land (folk kan väl för fan inte gå på bluffen ännu en gång).
Jag blir uppriktigt ledsen när jag hör ungdomar och tonåringar idag pratar om att de tänker rösta på moderaterna när de får rösta, även bland arbetarklassungdomar vars föräldrar har drabbats av deras politik.

Moderaternas politik har alltid går ut på att de sätter sig själva i första rummet, pengarnas makt i andra rummet, rika medborgare i tredje rummet och övriga medborgare (som de ser som ett nödvändigt ont) sist. De följer bara sin politik som är i linje med att skapa ett otryggare samhälle där de fattigare i samhället bara ska stå med mössan i hand och vara tacksamma för att de har ett jobb. De som inte har ett jobb ska skämmas och helst gå och självdö. Deras politik har alltid gått ut på att slå undan fötterna på de som redan har det jobbigast i samhället.
Deras politik är dessutom skrattretande kortsiktig (idioti att sälja ut statliga företag) plus inhuman då den går ut på att sparka på de som redan ligger.
Det enda moderaternas politik leder till är fler privata vårdföretag som väger pensionärers bajsblöjor och riskkapitalbolag som tjänar stora pengar på att utnyttja arbetslösa med staten som bidragsgivare.

Fortsätter det så kommer det så småningom sluta med att folk blir tvungen att sälja sin njure om de vill ha råd med cancerbehandling. Sedan kan borgarna kan snacka om individens val, som om ett lågavlönat vårdbiträde har samma valmöjligheter som en direktör.

2 kommentarer:

  1. Moderaterna är ett bevis på människors idioti

    / C

    SvaraRadera
  2. Hej Mitt namn är doktor RODNEY GIPSON

    doctorallianz@gmail.com
    Kära herr / fru, vill du sälja din njure? Letar du efter en
    möjlighet att sälja din njure för pengar på grund av ekonomisk avbrott och du vet inte vad du ska göra, kontakta oss idag och vi ska erbjuda dig bra belopp för din njure. Kontakta oss Email: doctorallianz@gmail.com

    SvaraRadera