fredag 23 augusti 2013

Nej till M

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article17326809.ab
Bara att hoppas på regeringskifte när det blir val nästa år, annars förlorar jag allt hopp om intelligens bland folk i detta land (folk kan väl för fan inte gå på bluffen ännu en gång).
Jag blir uppriktigt ledsen när jag hör ungdomar och tonåringar idag pratar om att de tänker rösta på moderaterna när de får rösta, även bland arbetarklassungdomar vars föräldrar har drabbats av deras politik.

Moderaternas politik har alltid går ut på att de sätter sig själva i första rummet, pengarnas makt i andra rummet, rika medborgare i tredje rummet och övriga medborgare (som de ser som ett nödvändigt ont) sist. De följer bara sin politik som är i linje med att skapa ett otryggare samhälle där de fattigare i samhället bara ska stå med mössan i hand och vara tacksamma för att de har ett jobb. De som inte har ett jobb ska skämmas och helst gå och självdö. Deras politik har alltid gått ut på att slå undan fötterna på de som redan har det jobbigast i samhället.
Deras politik är dessutom skrattretande kortsiktig (idioti att sälja ut statliga företag) plus inhuman då den går ut på att sparka på de som redan ligger.
Det enda moderaternas politik leder till är fler privata vårdföretag som väger pensionärers bajsblöjor och riskkapitalbolag som tjänar stora pengar på att utnyttja arbetslösa med staten som bidragsgivare.

Fortsätter det så kommer det så småningom sluta med att folk blir tvungen att sälja sin njure om de vill ha råd med cancerbehandling. Sedan kan borgarna kan snacka om individens val, som om ett lågavlönat vårdbiträde har samma valmöjligheter som en direktör.

3 kommentarer:

 1. Moderaterna är ett bevis på människors idioti

  / C

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Mitt namn är Dr Calvin Cien från Ubth Specialist Hospital.

  Är du i skuld och du vill betala din skuld? Vill du starta ett företag? Behöver du en ny lägenhet där man kan bo bekvämt och glad? Här är en chans för dig att få vad du behöver som gör dig glad och bekväm. Vårt sjukhus är utfört tjänster att köpa njurar från personer som vill sälja sina njurar. Detta för att informera er om att vi behöver personer som kan hjälpa till att erbjuda sin njure för att hjälpa vårt tålamod som verkligen är i behov av att köpa en njure för dem att överleva. Vi erbjuder summan av $ 300,000.00 dollar för en stark och frisk njure och våra kontor är belägna i olika länder som Storbritannien, USA, Grekland, Sydafrika, Nigeria, Spanien, Portugal etc.

  Om du vill sälja din njure, kan du helt enkelt kontakta oss för mer information med nedanstående uppgifter.

  E-postadress: Ubthnephrology@gmail.com
  Hemsida: http://ubthspecialisthospital.gnbo.com.ng

  Hälsningar,
  Dr Calvin Cien.

  SvaraRadera
 3. Hej Mitt namn är doktor RODNEY GIPSON

  doctorallianz@gmail.com
  Kära herr / fru, vill du sälja din njure? Letar du efter en
  möjlighet att sälja din njure för pengar på grund av ekonomisk avbrott och du vet inte vad du ska göra, kontakta oss idag och vi ska erbjuda dig bra belopp för din njure. Kontakta oss Email: doctorallianz@gmail.com

  SvaraRadera