söndag 29 september 2013

Fel fel fel Björn!

Björn Söder ljuger så tungan blir svart.

Fel fel fel Björn! SD är inte ett mittenparti, SD är ett extremhögerparti Det ingår i deras grundläggande ideologi. Både Björn Söder och Jimmie Åkesson gick med i SD när de fortfarande öppet var nynazister och varför skulle de göra det om det inte sympatiserade med fascism och nynazism? SD:s partiledning sjunger fortfarande nazistsånger på konferenser och rasismen genomsyrar partiet på alla nivåer. För att inte erkänna det måste man vara obildad eller en lögnare.

Och att SDs topp-politiker själva visat sig vara rasister finns det många exempel på, t ex Söder själv
som har jämfört homosexualitet med tidelag och pedofili, sagt sig vilja ha dödsstraff samt sagt att dödsskjutningarna riktade mot invandrare i Malmö fick för stort utrymme i media.

"Vad är det som säger att den s k normaliseringen slutar med att bi- homo- och transpersoner skall normaliseras? Varför inte personer som begår tidelag (sex med djur) eller pedofili? Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala"

Detta skrevs av Björn Söder i ett blogginlägg 2007. Fyra år tidigare skrevs han:

"Kännetecknande för ett samhälle i upplösning är hyllandet av perversioner och dekadens. Så har det varit genom historien och nu visar det sig med all tydlighet även i vårt land. Perversa tillställningar hyllas av etablissemanget som om de vore vilka nöjestillställningar som helst. Perversa och onaturliga läggningar lyfts fram av massmedierna och politikerna som normaliteter och de nästan slåss om att vara den som skriker högst till försvar av dessa sjukliga jippon"  

Det handlar inte om åsikter om homosexualitet utan snarare om ett hat mot homosexualitet. Det säger en hel del om ett parti när så högt uppsatta inom partiet tillåts häva ur sig sådana homofobiska och rasistiska saker utan att bli tvingade att avgå. Anledningen till varför man tar upp djurs sexualitet är en reaktion på att homofober, som t ex Söder, hävdar att homosexualitet är onaturligt. När forskning visar att det är vanligt förekommande i naturen byter homofoberna plötsligt linje och blir nån form av kritiker mot det naturliga imperativet (att om något är på ett sätt så bör det också vara på det sättet). Söder och hans vänner kan väl bara gå ut att säga att de hatar bögar, inte för någon vettig anledning utan bara för att de är fördomsfulla rövhål.
Statistiskt finns det ju fler HBTQ-personer i Sverige än SD har väljare, så vad är egentligen "normalt"?
De enda gångerna SD försvarar HBTQ-personer är när de kan använda det som propaganda mot invandrare och muslimer. Annars har de samma syn som fundamentalt troende islamister. När t ex riksdagen den 22 maj i år fattade beslut om att i lagen avskaffa steriliseringstvånget för att kunna ändra juridiskt kön så röstade alla sverigedemokrater emot.

Även flera andra, t ex riksdagsmannen Lars Isovaara (som även satt i Riksdagens näringsutskott) ringde media och ljög om att han hade blivit omkullknuffad ur sin rullstol och rånats av invandrare fast han i själva verket hade glömt väskan på fyllan på en restaurang och att de "invandrarungdomar" han först pratade om hade i själva verket hade hjälpt honom upp när han ramlade ur rullstolen.
De tre "järnrörspolitikerna" var inte heller några lokalpolitker utan tillhörde partitoppen och det finns inte en chans att deras ledning inte hade sett filmen innan den kom ut då utvalda redigerade klipp ur den tidigare hade använts i propagandasyfte på SDs youtube-sida.

 När Breivik utförde sina terrorattentat i Norge var det flera högt uppsatta sverigedemokrater som direkt bloggande/twittrade då de tog det för givet att det var en utländsk muslimsk terrorist, men de sade inget när det sedan visat sig att terroristen i själva verket var en blond högerkristen skandinav.
Lika när en 24-årig kvinnlig vakt tragiskt blev ihjälslagen i en cell. Så fort högerextremisterna och deras anhängare fick nys om mordet började de direkt med att försöka få det till att det var invandringens och den "misslyckade integreringens" fel. De orkade inte ens vänta tills det kom mer utförlig information utan tog det för givet att psykopatmördaren utan tvivel måste vara "invandrare", "muslim", "svart", "somalier" etc. Men när det visade sig att vakten var en mörkhyad ung kvinna med invandrarbakgrund och att mördaren var en blond kille vid namn Erik Ljungström blev det väldigt tyst om saken.

Med tanke på att en väldigt liten minoritet av alla terroristbrott som begåtts de senaste 30 åren i Europa och USA (2 av drygt 50 i USA) har begåtts av muslimer medan resten har varit merparten provinsiellt, fundamentalpolitiskt eller radikalt kristet motiverade så tycker jag att den uppmärksamhet som ges till islamistiska terroristdåd är jävligt överdriven.

Rasist är någon som anser att folk med olika ursprung har olika värde. Sen maskeras denna rasism ofta genom att man istället försöker lägga fokus på någon diffus kulturell aspekt. Men hela kulturdiskussionen är dock avsiktligt missriktad, den funkar bara som en fasad för att kunna bunta ihop människor från vissa delar av världen utan att det finns någon annan gemensam nämnare än just ursprung. Ingen skulle t ex påstå att en katolik och en protestant har särskilt mycket gemensamt i sitt religionsutövande, men en sunni- och shiamuslim buntas mer än gärna gladeligen ihop.
SD är några som är experter på detta, det går till och med att spåra bakåt i tiden när detta parti övergick från ren rasism till den sk "kulturrasismen". Det är en fasad för att dölja rasismen, men rasismen finns likväl där.

Sverigedemokraternas valfilm 2010 sade förresten en hel del om var de står politiskt. Den är skrämmande likt den propaganda som nationalsocialisterna körde med i 1930-talets Tyskland med den enda skillnaden att de i den bytt ut judarna mot muslimer. Sverigedemokraterna är (vad än de själva säger) ett rasistiskt parti.
Att rösta på SD för att de"rör om i grytan" eller för att de andra partierna gör bort sig är ingen ursäkt.

2 kommentarer:

  1. SD:are är verkligen roliga med sitt jävla tjat om invandringen. Ingen hemlighet precis, både sympatisörer och kritiker kan nog hålla med om den saken. Men i alla fall. I längden framstår det väl så enformigt. Jag tycker de borde bekämpa klassklyftorna istället för människor med annan bakgrund.

    SvaraRadera