lördag 16 november 2013

It´s Only Rock´N´Roll (But I Like It)

Något mer att uppröras över? Har ni inget att uppröras över så hitta på nått att uppröras över.



I Umeå har det kommit en ny rockklubb vid namn "It´s Only Rock´N´Roll" (efter Rolling Stones-låten). De har bla pissoarer inne på herrarnas toalett som ser påminner som Rolling Stones-läpparna (Tongue and Lip Design, fast tydligen utan tungan), vilket har fått en del okunniga torrbollar att se rött. En av dessa är en kille vid namn Mathias Larsson.
"– Jag tyckte att det kändes sunkigt och lite äckligt. Att man på något sätt ska urinera i ett kvinnoansikte, säger han."
"– Vi har ett samhälle där det finns en massa orättvisor och maktstrukturer. Om man kissar på någon är det ingen schyst grej, det är maktutövande och att förnedra någon annan, säger Umeåbon Jonatan Samuelsson."
En del har även kallat detta kvinnohat vilket bara är ännu larvigare. Det roligaste är det inte ens är några kvinnoläppar, utan Mick Jaggers läppar (karln är ju känd för att ha en jävligt stor käft). Jag skrev det till en kvinna som upprördes över denna "sexism" på twitter, då hon fick höra att det är en mans mun tyckte hon det var lugnt.Varför är det ok att det är en mansmun men sexistiskt om det hade varit en kvinnomun? Retards!

Om ni vill läsa lite mer om denna logga så kan ni göra det på denna sida:
http://www.vam.ac.uk/content/articles/r/rolling-stones-lips-and-tongue-logo/Folk borde läsa på lite ibland innan de ska vara upprörda offentligt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar