torsdag 17 september 2015

Så jävla löjligt!


Hittade detta på nätbutiken shock. De säljer alltså "färdiga punkprylar" för dyra pengar. Det där kan man för fan få för 300kr om man gör det själv.

Detta är lika larvigt som att det finns affärer som säljer kläder som ska se trasiga och slitna ut.
Jag pluggade förr med en polare som oftast gick klädd i slitna jeans, sliten kavaj och oftast kombinerat med bandtröjor på band han lyssnade på (Primal Scream, The Smiths, Depeche Mode, Velvet Underground, Darkthrone etc. Han var verkligen eklektisk i sin musiksmak, lyssnade alla genrer och en sann musikälskare). Många - både brudar och gossar - yttrade att de tyckte han hade en så cool stil.... .....men bara tills de fick veta att hans kläder var slitna för att de var välanvända (plus att han hade bandtröjor med band som han faktiskt lyssnade på, inte för att han tyckte de var snygga). Då tyckte de istället att han var sunkig som hade välanvända kläder.

Är det förresten populärt med "säsongspunkare" igen? För ca 10-13 år sedan var de ganska vanliga. Folk som skrek att de var punk och klädde sig på ett visst sätt men som oftast aldrig hade hört musiken de påstod sig gilla. Jag har själv aldrig varit punkare men har alltid lyssnat på mycket punkmusik och älskar att prata och diskutera om musik (blev alltid lite besviken när man stötte på en person som skrävlade om hur punk hen var och påstod sig älska band när det bara visade sig vara en image-fasad).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar