onsdag 30 december 2015

Dessa politikerbroilers utan självinsikt


Det fina med demokratin är att få uttrycka sina åsikter och det gäller även sådant man inte tycker om. Som politiker så borde man vara införstådd i att beslut eller uttalanden som folket man jobbar för inte gillas också kritiseras. Om man representerar mindre än 6% av väljarna kan man väl inte förvänta sig beröm mer än av dessa 6% (om man nu lever upp till deras förväntningar förstås).
"– Men att bli utpekad och uthängd så som det görs i sociala medier, det tillhör den delen man försöker skärma av. Att använda sociala medier enbart för att tala om att särskilt kvinnliga politiker är nollor, att man helt enkelt inte tycker om deras personlighet, det ger inget gott debattklimat."Tyvärr så brukar en hel del kvinnliga politiker som visat sig alltför inkompetenta skylla ifrån sig på media, dumma meningsmotståndare etc för att desperat försöka rädda sitt eget skinn. De brukar då hävda att de får skit enbart för att de är kvinnor och att manliga politiker som gör bort sig kommer undan lättare från media.
Den mediebevakning Romson har råkat ut för är ju bara en sval sommarbris jämfört med stormen som t ex Håkan Juholt råkade ut för när han var partiledare. Men det var alltså kanske därför som t ex Juholt fick sådan kritik och blev tvungen att avgå.... ....Karln kanske är kvinna!

Sedan tycker jag personligen att regeringen får ta oförtjänt mycket skit. De har en hopplös situation där de inte kan få fram den politik de vill då de blir nedröstade av alliansen och SD i mycket som de vill införa. Men jag tycker också att det är lite synd om Miljöpartiet som gång på gång måste försöka ursäkta alla Romsons grodor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar