fredag 7 juni 2013

NEJ TILL SD OCH DERAS TRÅNGSYNTHET!


När man påpekar Sverigedemokraternas historia som nazister brukar flera av deras sympatisörer som försvar och ursäkt direkt ta upp Socialdemokraternas historia och rasbiologin. Och de har rätt i en sak, socialdemokraterna har inte heller en felfri historia..... .....Men det finns en stor skillnad mellan detta som de blundar för!

Utan att på något sätt försvara rasbiologi så måste man sätta in det i sin historiska kontext. Sverige var långt ifrån ensamma att bedriva rasbiologi på den tiden utan de flesta europeiska länder gjorde det och även USA. Rasbiologin går tillbaka ända till 1700-talet, men den verkliga rasbiologin kom till först på 1880-talet när Francis Galton grundade eugenitiken (Den tanken var oerhört etablerad när det nya århundradet började, och det är inte ett dugg konstigt att även svenska forskare och vetenskapsmän då delade den uppfattningen). Grundandet av Statens institut för rasbiologi var ett tvärpolitiskt beslut som stöddes av samtliga partier. MEN..... .....Sedan många många år har samtliga partier övergett dessa idéer. Man kan såklart se det som en skamfläck idag, med alla fakta på hand, men då förbiser man tidskontexten.

Men Sverigedemokraterna är fortfarande ett rasististiskt fascistparti idag, och för det finns det inga ursäkter! Det ingår i deras grundläggande ideologi. Jimmie Åkesson gick med i SD när de fortfarande öppet var nazister och varför skulle han ha gjort det om han inte sympatiserade med fascism och nazism? SD:s partiledning sjunger fortfarande nazistsånger på konferenser och rasismen genomsyrar partiet på alla nivåer. För att inte erkänna det måste man vara otroligt obildad eller en lögnare.

Och att deras topp-politiker själva visat sig vara rasister finns det många exempel på.:
Deras partisekreterare Björn Söder har t ex yttrat sig extremt homofobiskt (jämför homosexualitet med tidelag och pedofili), sagt sig vilja ha dödsstraff samt sagt att dödsskjutingarna riktade mot invandrare i Malmö fick för stort utrymme i media.
De tre "järnrörspolitikerna" var inte heller några lokalpolitker utan tillhörde partitoppen och det finns inte en chans att deras ledning inte hade sett filmen innan den kom ut (utvalda redigerade klipp ur den hade de tidigare använt i propagandasyfte på SDs youtube-sida).
Även flera andra, t ex riksdagsmannen Lars Isovaara (som även satt i Riksdagens näringsutskott) ringde media och ljög om att han hade blivit omkullknuffad ur sin rullstol och rånats av invandrare fast han i själva verket glömt väskan på fyllan på en resturang och att de "invandrarungdomar" han först pratade om hade i själva verket hade hjälpt honom upp när han ramlade ur rullstolen)
När t ex Breivik utförde sina terrorattentat i Norge var det flera (även högt uppsatta sverigedemokrater) som direkt bloggande/twittrade då de tog det för givet att det var en utländsk muslimsk terrorist. De sade inget när det sedan visat sig att terroristen i själva verket var en blond högerkristen skandinav.
Lika när en 24-årig kvinnlig vakt blev ihjälslagen i en cell. Så fort högerextremisterna och deras anhängare fick nys om mordet började de direkt med att försöka få det till att det var invandringens och den "misslyckade integreringens" fel. De orkade inte ens vänta tills det kom mer utförlig information utan tog det för givet att psykopatmördaren utan tvivel måste vara invandrare, muslim, svart, somalier etc. Men när det visade sig att vakten var en mörkhyad ung kvinna med invandrarbakgrund och att mördaren var en blond kille vid namn Erik Ljungström blev det väldigtt tyst om saken.

Sverigedemokraternas valfilm 2010 sade en hel del om var de står politiskt. Den är skrämmande likt den propaganda som nationalsocialisterna körde med i 1930-talets Tyskland med den enda skillnaden att de i den bytt ut judarna mot muslimer. Sverigedemokraterna är (vad än de själva säger) ett rasistiskt parti och det enda de egentligen har gjort är att hitta ett finare sätt att säga "sieg heil" på.

Att rösta på dem för att de"rör om i grytan" eller för att de andra partierna gör bort sig är ingen ursäkt. Om man inte är rasist men ändå röstar på ett rasistparti som SD kan det inte vara mycket innanför pannbenet.


"Varning till SVENSKA FLICKOR!
Akta er för utländska svarta män med aids som vill våldta er.
Är de aidssmittade männen vita och svenska är det dock lugnt,
då har ni förmodligen bara klätt er fel och sänt ut signaler.

6 kommentarer:

 1. SD är och har alltid varit ett gäng oallmänbildade rasister med mindervärdeskomplex.

  SvaraRadera
 2. SD kan fortsätta med att visa vilka rasistdrägg de fortfarande är. De kan försöka tvätta era skjortor hur mycket som helst, men de kommer ändå att vara just brunskjortor.

  SvaraRadera
 3. När det ändå pratas om sverigedemokrater som gör bort sig genom att yttra sig rasisiskt och korkat så måste man ju även nämna denna jubelidiot!

  http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/sverigedemokraterna-barn-forfoljs-aldrig/

  SvaraRadera
 4. Det är synd att man inte kan prata om problemen med invandringen, utan att folk får panik och börjar skrika rasist/nazist. Jag förstår att ett parti som SD vinner framgångar i dagens samhälle, när media censurerar minsta invandringskritik och vilja att ha en öppen diskussion. Vi kan inte ta emot alla. När flera kulturer blandas uppstår problem, hur ska man lösa detta om vi inte ens får prata om det? Jag föraktar medierna idag, jag föraktar SD delvis för den bakgrund de har. MEN, de har också poänger. När alla andra blundar för problemen, klart det skapas frustration.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kulturer har alltid blandats, det är så de uppstår och utvecklas. Som jag ser det består det s.k. "invandringsproblemet" av två problem: Snabbt ökande klassklyftor och misslyckad integration. Båda hänger såklart ihop med den politik som förs. Varför satsas det inte på förorten? Varför byggs det bara lyxbostäder i centrum? Varför ges inte alla en chans att bli en del av samhället? Varför blir utsatta grupper allt fattigare? Sen kan man såklart diskutera minskad invandring, men det är inte där grundproblemet ligger enligt mig.
   Är det SDs samhälle vi vill ha där varken invandrare, homosexuella eller andra "onormala" människor är välkomna?

   Radera
  2. SD tar inte upp "problemen med invandringen". SD ägnar sig åt demagogisk rasistpropganda, manipulation och indoktrinering. Faktum är att de använder en propagandastrategi som kallas Die grosse luge, som inte helt oväntat skapades av en viss A. Hitler.
   Det finns inga "invandrarproblem" eftersom "invandrare" inte är en homogen grupp, utan består av individer. Emellertid kan enskilda individer naturligtvis utgöra problem, men att döma ut 'invandrare' som en folkgrupp - vilket SD gör - är utan tvekan rasism. Däremot är exempelvis bidragstagande, skattefusk, näthat, våldsbrått och övrig kriminalitet väldigt överrepresenterad bland Sverigedemokraterna - både bland väljare och SD:s politiker. Och det är ingen slump.
   SD är det enda parti som har varit tvungna att införa förbud mot att bära nazistniformer - för sina egna politiska företrädare och väljare.

   Alla som röstar på SD är rasister, vare sig de begriper det eller ej.

   Radera