söndag 4 maj 2014

Kasta inte sten i glashus Lööf


Annie Lööf har rätt i en sak, folk har rätt att veta vilken sorts parti de röstar på.

Och röstar man på Lööfs Centerpartiet så röstar man med det på ett parti som har blivit ett stureplansparti för överklassen, det har Annie Lööf och hennes hejdukar sett till. Deras ungdomsförbunds ordförande vill dessutom legalisera mångifte plus att man ska fotografera, hänga ut och håna första maj-demonstranter.

Det parti som driver lönedumpningen hårdast är Annie Loöfs Centern.

Centern har dessutom i åtta år suttit i en alliansregering som är skyldiga till att klyftorna växer vilket slår mot de allra mest utsatta i samhället (pensionärer, sjukskrivna och arbetslösa). Pensionerna minskar i förhållande till inkomsterna av arbete, trots att pensionerna är grundade på inkomst av arbete. Äldreomsorgen har helt fuskats bort av alliansen, liksom psykvården. De har varit med och försatt 35000 arbetslösa i arbetsläger, drygt 60 000 har utförsäkrats av en sjukförsäkring som blivit omformaterad utifrån en snedvriden borgerlig människosyn, cirka 22% av de utförsäkrade står helt utan livsnödvändig försörjning. Hela socialförsäkringspolitiken har gjort de fattiga ännu fattigare.

Det har inte blivit många många rätt under de här åtta åren. Man kan kalla det succé med kreativ tolkning, jag kallar det en inhumanistisk idioti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar