torsdag 11 juni 2015

Det är synd om medelklassen


”Hela vårt vackra land har en skepsis gentemot kvalitativa produkter och märken. Fenomenet har misstagits av det vänstervridna Sverige, och av den proletära kulturen. Således har det avfärdats som något det inte är, och lurat svensken..."

Min första tanke var "Kan man inte bara bunta ihop och pissa på dem". Speciellt när jag fick reda på att skitungen är halvbror till Marcus Birro, då blev det hella genast roligare.


Det denna pajas missar här är att de förmögna har möjlighet, och antas göra trots att det givetvis inte alltid stämmer, att köpa märkesvaror precis som svennebanan köper reavaror på H&M.
Det slår honom inte heller för en sekund att det han beskriver som medelklass/övre medelklass lika gärna skulle kunna vara rymdvarelser för vanliga knegare som får kämpa för att ens ha råd med ett par skor som håller längre än ett halvår.
Känns faktiskt lite som samma sorts skitargument som borgarbrackorna brukar köra med, som t ex att alla som är emot kungahuset eller kritiserar stekare som bränner pappas pengar på Stureplan bara är avundsjuka.

Gossen är dessutom centerpartist. Centern borde byta namn till Stureplanspartiet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar