tisdag 9 juni 2015

Förbud ungar också.... .....och ugnar


Enligt SVT så är majoriteten i riksdagen positiva till att förbjuda rökning på alla uteserveringar. 

Folk sitter gladeligen på uteserveringar mitt i storstäderna bland alla möjliga avgaser och föroreningar, men går i taket om nån råkar tända en cigg. Idioter!
Det borde rimligen vara ägaren till uteserveringen som bestämmer om det ska vara rök förbud eller ej. Det känns som det finns tillräckligt med uteserveringar i detta landet för att vi alla ska kunna hitta nån vi trivs vid.
Om man ska ha sådana förbud tycker jag att man även ska förbjuda folk att lukta vitlök, curry, parfym, fisk, svett och prutt.

Politikerna är väldigt positiva till att "förbjuda" både det ena och andra. Man kan inte lösa allt med förbud! Det måste finnas en viss valfrihet för människor om det inte är brottsligt.
Låt oss även införa straffskatt för folk att ta en siesta efter jobbet och sedan ser vi även till att förbjuda fet mat, alkohol, tobak, hög musik, alla former av bakverk, kött, djur, böcker, skithuspapper och all form av digital underhållning också. De t är ju också saker som kan få människor att le ibland. När vi ändå är igång förbjuder vi även ungar samt ugnar.
I framtiden kommer alla människor sövas ner direkt efter födseln och sondmatas med vetekli för att förhindra att någon gör något skadligt, för det vore då fan om människor skulle få bestämma över sitt egna liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar