fredag 24 juli 2015

Ännu en storm i ett halvtomt vattenglas


Undrar om nyheter24 hade klarat sig en vecka utan att skriva nått om Zara Larsson? Denna sida borde byta namn till ickenyheter24.

Är de sponsrade av hennes föräldrar? Vad är egentligen grejen med alla deras skitartiklar? Speciellt när deras läsare till och med skriver att de inte vill läsa sådan skit.
Det är skamligt att de skriver mer om en 17-åring än om t ex vad som händer i Syrien etc. Fattar inte! Det går inte en dag utan att det skrivs om denna unge! Förstår inte storheten med henne faktiskt. Mig veterligen har hon väl haft en hit För mig är hon på samma nivå som t ex Amy Diamond och inte fan är hon någon världsstjärna.

Frågan är väl varför folk pratar om henne? Varför är hon intressant? Hon gör på sin höjd medioker musik. Hennes så kallade politiska "statements" är antingen direkt motsägelsefulla, slumpmässiga eller korkade och meningslösa (t.ex kondomen över benet). Vad är grejen? Mer än ofta stavar hon fel, hur kan det vara intressant?
Hon har ingen stor karriär i USA och varför skulle hon ha det? Varken hennes röst eller låtmaterial är särskilt unikt, påminner mer om de låtar Idol-vinnarna släpper. Hon är visserligen och kan så klart kanske ha en stor karriär framför sig, men än så länge har hon inte visat något särskilt. Inget annat än en liten unge med megalomania skada, en person som är väldigt snabb på att själv slänga ur sig skit både till höger och vänster och när hon får mothugg skriker om näthat (dock inget ovanligt för en 17-åring). Hon bör lära sig att tänka vad hon skriver eller säger i det allmänarummet då det är både fans och icke fans som följer henne på alla medier.


Angående detta med den där hockeyspelaren så reagerade hon som hon brukar. Hon skriver att hon ska göra allsång på skansen till hennes bitch på internet. En kille svarar skämtsamt att det är skönt att inte ha internet ibland varpå hon går fucking bananas. Taggarna utåt direkt, total avsaknad av självdistans, dryg attityd, blocka och personliga påhopp.
Hon blockerar honom så att han inte ska kunna försvara sig och fortsatte sedan förlöjliga honon (bl a på grund av hans namn).

Ändå så lyckas nyheter24 få det till att hon blir hånad, gör om gör rätt era patetiska wannabe-journalister. Om Zara skulle uttrycka sig rasistiskt om någon och en annan person skulle skriva något negativt om det uttalandet, så skulle personen direkt bli påhoppad som kvinnohatare och mobbare. Otroligt pinsamt och larvigt. Ganska kul ändå att denne man inte får säga att det är skönt att han inte har internet ibland då han mest troligen inte vill se eller höra henne sjunga. Men Zara ska få lov att lägga vilken typ av kommentar som helst, skämt eller seriöst. Utan att någon ska bry sig? Det ironiska i hela denna sk "jämställdhetsdebatt" är att en manlig version av Zara på sin höjd hade blivit hånad av media och idiotförklarad.
Att Camilla Läckberg fortsate att "dissa" Axelsson via sociala medier visar ju bara hur otroligt barnslig hon är, hon är fan över 40 och håller på som en barnunge med objektifiering och utseendefixering, samt försöker fortsätta att surfa på "uppmärksamheten" och säger att det är helt ok att bedöma människor efter hur dom ser ut. Idiot! Om en kille la ut en bild på en tjej som är vältränad och sa att ''så ska en tjej se ut'' så skulle den personen, med rätt, bli idiotförklarad.

Att sedan en person som t ex Clara Henry, som i vanliga fall brukar ha väldigt vettiga åsikter och som många unga tjejer ser upp till försvarar henne är jävligt sorgligt.  En feminist är någon som känner igen jämlikhet och fullständig humanitet bland kvinnor och män. Det gör inte Zara som exkluderar och enbart är ute efter egen vinning.

Denna tonåring förtjänar absolut inte att bli hotad och trakasserad, men hon är inte så oskyldig som hon framstår. Vill inte hon själv möta hat, borde hon inte sprida hat. Skall inte en person kunna kritiseras pga sina uttalanden, oavsett denne persons kön.
Väljer man att publicera artiklar eller debattinlägg så får man räkna med att folk kommer att kommentera samt att ifrågasätta, det är ju genom diskussioner som folk får en större förståelse och mer kunskap om andra människors sätt att tänka på och deras åsikter. Det är ju inte envägskommunikation som är lösningen på problemen vi har idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar