Powered By Blogger

fredag 19 maj 2017

Hökmark pissar i motvind och går från oklarhet till oklarhet

Ännu en borgare som vill kasta skit på Vänsterpartiet i ett desperat försök att försöka rättfärdiga och ursäkta att Kinberg Batra vill samarbeta med Sverigedemokraterna.

Det Hökmark egentligen vill ha sagt med sitt ordbajsande i Aftonbladet är "Alla har en traslig historia, så låt stackars Jimmie vara ifred så vi Moderater kan regera med SD". Den stora skillnaden som Hökmark dock i sin iver att hans parti ska regera vill att folk ska blunda för är Sverigedemokraterna till skillnad Vänsterpartiet inte har gjort upp med sitt förflutna utan enbart förnekar den samtidigt som de har folk som Söder och Ekeroth kvar i partiet. Men om Hökmark skulle vilja veta mer om Sjöstedt så kan han ju läsa detta.

Hökmark blundar även helt för det faktum att Vänsterpartiet är det parti som verkligen har tagit avstånd från historien, till skillnad mot Moderaterna som till och med hade mage att påstå att de ligger bakom allmän rösträtt, kvinnlig rösträtt och en massa annat i en valkampanj och allt sådant som de på tiden det begav sig istället röstade emot.
Vänsterpartiets historia från 1921-1953 har partiet fått rannsaka och kritisera gång på gång på gång, ett nyttigt jobb partiet ägnar sig åt. Men har Moderaterna någonsin rannsakat sin egen historia och idkat självkritik? Nej istället är de tillbaka och vältrar sig i det bruna, med begränsningar i rättigheter efter härkomst, murar, gränser, transitläger... Stöd till ockupation, folkrättsbrott och vapenexport till diktaturer. Har moderaterna bett om ursäkt för att de motarbetade demokratins införande i Sverige, att deras ungdomsförbund blev nazister på 30-talet samt att de vägrade stödja motståndet av apartheid? Nix Pix! Jag väntar fortfarande på en vitbok från Moderaternas sida.

Vänsterpartiet har lärt sig av sin historia, det har inte Moderaterna.

Kära herr Hökmark, pissa inte i motvind det kan stänka tillbaka. Du är bara är en av de gamla gammelmoderater som har haft svårt att släppa att Reinfeldt gav bort makten till Socialdemokraterna när han vägrade samarbeta med SD. Inget annat än unken skenhelighet av en gammal fossil.

Sopa rent framför egen dörr innan du ger dig på andra gubbjävel!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar