Powered By Blogger

tisdag 20 december 2011

Alltid samma jävla gnäll



Så som jag har skrivit förr ett flertal gånger i tidigare blogginlägg: Det finns en anledning till att t ex Arvika gick åt helvete, de var alltför upptagna med att komma på korkade ideer som "Hångelgaranti" och att könskvotera in kvinnliga artister istället för att kolla vilka artister deras besökare vill se.
Här är en annan bit ur samma artikel:


:

Robyn är alltså en dålig förebild som inte väljer kvinnliga musiker. Jo hennes kompband gör säker allt för att stjälaa hennes plats på scenen. Jisses, vilket jävla skämt!

Att se spelningar könskvoterat är för mig lika främmande som att könskvotera min skivsamling. En bra artist är en bra artist, punkt. Varför inte inse att vissa saker inte kan vara milimeterrättvist?

2 kommentarer:

  1. Hm, ska inte Robyn själv få välja vilka musiker hon vill samarbeta med? Dummma dumma Robyn, undrar om det gör också henne till en chauvanistisk mansgris?

    Håller med dig om att artikeln är ren jävla idioti.
    Jag gillar dock svaret från snubben från Emmaboda-festivalen (dessutom en jättemysig festival), märks att får höra samma skit varje år och han tröttnat på tjatet.

    /Angelica

    SvaraRadera
  2. Feminismen är en borgerlig konstruktion, det är därför feminister alltid byter åsikt för att slingra sig ur debatter.

    SvaraRadera