torsdag 17 oktober 2013

Moderatena kommer aldrig bli något arbetarparti!


Moderaterna ett arbetarparti, vem fan tror Reinfeldt att han lurar?

Moderaternas politik har alltid går ut på att de sätter sig själva i första hand, sedan pengarnas makt på andra plats, rika medborgare på tredje och övriga medborgare sist.
Alliansen (med moderaterna i spetsen) håller på att slå sönder välfärden i samhället, och det medvetet. Det visar den cyniska politik dessa gamar har fört under sin tid vid makten. En politik som gynnat medel- och överklass, och missgynnat alla övriga - de lägst betalda i samhället. De vill sänka lönerna rent allmänt för de lägst betalda i samhället - precis som näringslivet och deras lobbyister vill. De vill alltså inte alls bästa, utan bara deras målgrupp, svensk näringsliv.
Svenskt Näringsliv (i nära samarbete med Alliansen) vill se bildandet av ”working poor”, som arbetar stenhårt, där lönen inte räcker och där man efter arbetets slut inte har vare sig psykisk eller fysisk ork att stå upp mot utsugare i form av arbetsköpare och de skurkar till politiker som stödjer dessa skurkar.

Bara att hoppas på regeringskifte när det blir val nästa år, annars förlorar jag allt hopp om intelligens bland folk i detta land (folk kan väl för fan inte gå på bluffen ännu en gång).

3 kommentarer:

 1. Well said! Kunde inte hålla med dig mer!

  SvaraRadera
 2. Du är bra på att skriva skitsnack, man orkar inte läsa det här av en så efterbliven person som du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det ska komma från en fjant som inte ens vågar skriva under med sitt riktiga namn utan måste vara anonym för att skriva vad hen tycker om folk. Pathetic loser

   Radera